Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Leszokni a dohányzásról nem lehetetlen…

(2016. Január 06.)

Szilveszter éjjelén megannyi fogadalom fogalmazódik meg az emberek fejében – van, aki a társa megtalálását tűzi ki célul, más a lottóötösre feni a fogát. Vannak vágyálmok és vannak a kitartást követelő célkitűzések, mint például leszokni a dohányzásról.

 

A cigarettafogyasztás hazánkban jelentős probléma és leszokni a dohányzásról, a dohányzás abbahagyása bizony egyáltalán leszokni a dohányzásrólnem kis feladat. Van, aki kísérletet sem tesz rá, vagy néhány hét esetleg nap után az elvonási tünetektől kínlódva elfelejtik, hogy szerettek volna leszokni a dohányzásról.

A dohányzás abbahagyása lehetetlen – hallotta már, ugye? Tudom, hogy káros, de mit csináljak, nem tudom abbahagyni – ismerős? Mit tehet Ön, ha szeretne leszokni a dohányzásról?

Íme a természetes módszer, mely segíthet, ha ezévi célja leszokni a dohányzásról!


Kíváncsi rá, mi az a dohányzásról leszokást elősegítő dolog, mellyel eldobhatja káros szokását?

Lehetséges, hogy Ön még nem is hallott a kudzu nevű növényről, mely Ázsiában nő és igazi csodaszernek számít, ha a cél leszokni a dohányzásról. A kudzu növény gyökerének felhasználásával segít a dohányzásról leszokásban. A kudzu nyugtató hatású vegyületeket tartalmaz, mely a káros szokásokkal való küzdelemben – így a dohányzásról leszokás során is – hathatós segítséget nyújthat.

A Kudzu tabletta az a termékünk, melyet Önnek ajánlunk a nikotinfüggőség felszámolásához, ha tényleg elhatározta magát a dohányzásról leszokás mellett.


Hogyan segít a Kudzu tabletta a dohányzásról leszokásban, hogyan lehet vele leszokni a dohányzásról?

A kudzu boldogsághormonok termelését indítja el szervezetében, így a feszültség, mely természetes a dohányzás abbahagyása miatt, kevésbé fogja kínozni.

A kudzu növény pozitív hatásait eleinte az alkoholfüggőségnél figyelték meg, eztán vették észre hasznosságát a dohányzásról leszokás kapcsán is. Míg az alkoholmegvonás esetén leginkább a kudzu feszültségoldó hatása kiemelkedő, a dohányzásról leszokás során segít a nikotinéhség csillapításában is, amellett, hogy kedélyjavítása itt is érezhető.


A dohányzásról leszokás, a dohányzás abbahagyása könnyebbé válhat – de mit tud még a Kudzu tabletta?

dohányzásról leszokás
Mint a legtöbb gyógyhatású növény, a kudzu tabletta alkotóeleme, a kudzu sem egyetlen hatást idéz elő. Nem csupán a dohányzás abbahagyása során oldja a feszültséget, és segíti a cigarettától való távolmaradást, de idegrendszer-stabilizáló hatása is kiemelkedő és szervezete több területén is segít, ha szeretne leszokni a dohányzásról!A kudzu jó vérnyomás-szabályozó és jó hatást gyakorol a szívre és az emésztésre. Csökkenti a gyomorsav-termelést, illetve jótékonyan hat a hasmenésre.

A kudzu elősegíti a máj méregtelenítő folyamatait, ezáltal regenerálja azt, sietteti a felhalmozódott méreganyagok kiürülését. Daldzein nevű hatóanyaga azon túl, hogy gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, a test csontépítő sejtjeit is aktivizálja.


Ugye Ön is belátja, hogy a Kudzu tabletta nem csak a dohányzásról leszokáskor lehet jó segítség, viszont könnyebb vele leszokni a dohányzásról?

A kudzu olyan többhatású szupernövény, mely szervezete egészét képes jobb működésre bírni és a bónusz lesz az, hogy a dohányzásról leszokást is megkönnyíti.


Kinek javasolt a Kudzu tabletta szedése?

A Kudzu tabletta neve elsősorban a dohányzásról leszokás, a dohányzás abbahagyása kapcsán, és alkoholproblémák miatt merül fel, ám rendkívül jótékony az egészséges szervezet kapcsán. A kudzu tabletta hatásos májméregtelenítő, általános rossz közérzet esetén ajánlható. Keringési zavarok fennállása esetén segíthet a panaszokon.

kudzu tabletta
A Kudzu tabletta tehát a jó választás, ha a dohányzás abbahagyása, a dohányzásról leszokás a kitűzött célja 2016-ra, hiszen a kudzu segítségével idegeskedés és hangulatingadozások nélkül szabadulhat meg ettől a káros szenvedélytől.Vágjon hát bele! Nem is lesz olyan nehéz kudzuval leszokni a dohányzásról! A Kudzu tabletta szedésével a dohányzásról leszokás nem lesz többé reménytelen: ha Ön elhatározza magát, a Kudzu tabletta segítségére biztosan számíthat:http://www.csinileszel.hu/termekek/dohanyzas_leszokas/kudzu_tabletta.html


Próbálja ki a Kudzu tabletta erejét és felejtse el a dohányzásról leszokás miatti feszültséget! Szabaduljon meg könnyedén a nikotinmegvonás okozta idegi stressztől, dobja el a cigarettát a lehető legrövidebb úton! Leszokni a dohányzásról Kudzu tabletta szedésével – bizony, lehet könnyű is!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.