Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Termékek: Dohányzás leszokás

Szeretne Ön is végleg leszokni a dohányzásról? Elege van az eddigi eredménytelen módszerekből, melyek a garantált dohányzásról leszokást ígérték? Szeretne Ön is füstmentes, egészséges, hosszú életet? Ma már a dohányzásról leszokás Önnek is könnyen megvalósulhat a Kudzu tabletta segítségével!

Anti Raucher kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Anti Raucher kapszula


Olvasson többet a dohányzás leszokást segítő módszerekről:

A dohányzás leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzásról leszokás mennyire fontos, hisz a cigarettázás egészségtelen és károsítja a családunk, környezetünk, és a saját egészségünket. A dohányzás az egyik leggyakoribb oka a tüdőráknak, de számos más megbetegedésben is közre játszik.

Ugye Ön sem szeretné, ha a dohányzás veszélyeztetné az Ön és családja egészségét? Ha Ön is szeretne egészséges hosszú életet, akkor itt az ideje, hogy megismerje a leghatásosabb és legtermészetesebb módját a dohányzás leszokásnak! Számoljon le végleg a cigarettával!

Leszokni a dohányzásról egyre több ember álma! Mint mindenki tudja a dohányzásról leszokás nem egyszerű, de senkinek sem lehetetlen. A dohányzásról leszokásnak számtalan módja van, mint pl. az elektromos cigaretta, dohányzás leszokást segítő tapasz vagy rágógumi, de sajnos ezekkel a dohányzás leszokást segítő módszerekkel nem lehet végleg leszokni a dohányzásról.

Ugye Ön sem szeretné, ha a dohányzásról leszokás csak ideig-óráig tartana? Ha szeretne Ön is végleg leszokni a dohányzásról, akkor itt a legjobb és leghatásosabb megoldás, mellyel Ön is végleg leteheti a cigarettát.


Dohányzás leszokást segítő gyógynövények

Gondolta volna, hogy bizonyos gyógynövények segítenek leszokni a dohányzásról? Nos, igen. Ma már a természetnek köszönhetően a dohányzásról leszokás természetesen és egészségesen is megvalósulhat bizonyos gyógynövények hatására.

A gyógynövények a népgyógyászat szerint rengeteg betegségre ígérnek természetes gyógyírt. Kutatások és kísérletek alapján kiderült, hogy bizonyos gyógynövények segítenek különböző szenvedélybetegségek, mint pl. az alkohol vagy nikotinfüggőség kezelésében. Ma már egyre több orvos is elismeri, hogy bizonyos gyógynövények ereje segít leszokni a dohányzásról.


De melyik is a leghatásosabb dohányzás leszokást segítő gyógynövény és hogyan fejti ki hatását?

A kudzu egy Ázsiából származó babfajta, melyet évszázadok óta fogyasztanak teaként. Elsősorban az alkoholról való leszokásban játszott szerepe ismert, azonban a kudzu méregtelenítő hatása sokkal nagyobb segítséget nyújt azok számára, akik szeretnének leszokni a dohányzásról.

Ha Ön elkezd leszokni a dohányzásról, a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötődik hozzájuk nikotin, így a dohányzás leszokás elvonási tünetekhez vezethet, mely általában ingerlékenységet, nyugtalanságot eredményez. A dohányzás leszokást segítő kudzu hatóanyagai egyszerűen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint.

Gondolta volna, hogy egy ilyen egyszerű kis gyógynövény képes segíteni leszokni a dohányzásról? Ha Ön is szeretne végleg és egészségesen leszokni a dohányzásról, akkor tudja a megoldást! A kudzu rendszeres fogyasztásával már alig pár héten belül érzékelhetően csökken a nikotin utáni vágy, majd fokozatosan ez meg is szűnik.

Éljen nikotinmentes, egészséges életet! A dohányzásról leszokás még sem olyan nehéz, ha a legmegfelelőbb módszert a kudzu növény hatékonyságát válassza.

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.