Mellnagyobbítás, mellfeszesítés: U-Breast mellnövelő készülék

U-Breast mellnövelő készülék

A termék eredeti ára:
23 900,- Ft / db

A termék akciós ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Breast mellnövelő készülék

U-Breast mellnövelő készülék

Mellnövelés az álma, de jobban örülne, ha a mellnagyobbítás műtét nélkül történne? Élvezné, ha teljes mellbedobással kerülhetne a figyelem középpontjába?

Mi tudjuk a megoldást! Többé nem kell aggódnia, hogy egy félresikerült műtét elcsúfíthatja testét, hisz a mellnövelés otthon, kényelmesen és biztonságosan megvalósítható a forradalmian új mellnövelő készülék használatával!

Valósítsa meg álmait! Az U-Breast mellnövelő készülék segítségével Önnek is olyan szép, nagy mellei lehetnek, amelyről mindig is álmodott!

 

Mellnagyobbítás műtét nélkül, otthon?

Igen! Felejtse el a költséges, utazással járó drága kezeléseket! Az U-Breast mellnövelő készülékkel a mellnövelés otthon, önállóan is elvégezhető! A forradalmian új U-Breast  mellnövelő készülék speciális technikájának köszönhetően a bőr felszínét stimulálva jut el a mélyebb rétegekig, ahol javítva az izomtónust, a melleit feszessé és nagyobbá teszi. Kiváló mellnövelő eszköz, mellyel a mellnagyobbítás műtét nélkül is látványos lehet!

Az U-Breast mellnövelő készülék használatával gyönyörű dekoltázs, nagy és feszes mellek varázsolhatók már rövid használat után!

 

U-Breast mellnövelő készülék? Hogyan működik?

Az U-Breast mellnövelő készülék egy elektro-stimuláló készülék, melynek 2 stimuláló korongja van, ezek elősegítik a keblek természetes feszességét, és teltségét. Az elektro-stimuláló rezgéseknek köszönhetően, ez a készülék segít abban, hogy a mellek vonzóbbak legyenek, emellett megerősíti azokat.

Az U-Breast mellnövelő készülék élénkítő hatásának köszönhetően fokozódhat az emlőmirigyek és a belső elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsulhat a sejtregenerálódás. Az U-Breast mellnövelő készülék gyengéd rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkedhetnek, keményebbé válhatnak.

Miért bajlódna a mellnövelés, mellnagyobbítás bizonytalan módszereivel, ha au U-Breast mellnövelő készülék segítségével hormonok és műtéti beavatkozások nélkül, a bőrön keresztül segítheti a mellnagyobbítás folyamatát!


Az U-Breast mellnövelő készülék használatával:

 • Megerősíti és elősegíti a mellek növekedését.
 • Stimulálja a mellizmokat.
 • Elősegíti a véráramlást, ami hozzájárul a sejtosztódáshoz, és a hormon elválasztáshoz.
 • Csökkenti a melltartó viselése miatt kialakult fájdalmat.
 • Elősegíti, hogy a mellek erősek és egészségesek legyenek. A mellben lévő kötőszövetek erősítésével a mellek rugalmasabbak lesznek.
 • Csillapítja a mell falában fellépő feszültséget, és fájdalmat.

Az U-Breast mellnövelő készülék tulajdonságai:

 • Mikro-számítógépes rendszer, egy LCD monitorral
 • Intenzitás különböző fokozatai
 • Időzítési funkció
 • Bekapcsolt állapot mutatása
 • Alacsony intenzitású eletro-stimuláló terápia
 • Könnyű használat, modern tervezés, kényelmes viselet- a mellek egészségének megőrzése érdekében
 • Kisfeszültségű elemekkel AAA (1,5v)

Használati útmutató:

4-5 alkalommal célszerű használni a készüléket (napi 15 perc javasolt). Jóllehet nincsen mellékhatása a készülék használatának, mégis ez a gyakoriság volt bizonyítottan a legcélravezetőbb.

Nagyon fontos, hogy az U-Breast mellnövelő készülékhez mellékelt gélből mindenképp vigyen fel az adott testrészre, mielőtt elkezdené használni.

Gyakran ismételt kérdések:

 • Okozhat- e fájdalmat a készülék? - Nem. Az elekro-stimulánsok fájdalommentesek, nincsenek kedvezőtlen mellékhatásaik.
 • Hordhatom a ruhám alatt? - Igen. A korongokat könnyen el lehet helyezni akár a melltartóban is, mivel csendes és diszkrét, így bárhol lehet használni. Mivel ezt a készülék csupán naponta néhány percig kell használni, a legtöbb nő otthon TV nézés közben, vagy pihenés közben használja.
 • Igényel a készülék bárminemű karbantartást? - Nem igényel semmiféle speciális karbantartást. Csupán a használati útmutatóban feltűntetett szempontokat kell követni.
 • Milyen anyagból készült az U-Breast mellnövelő készülék? - Az U-Breast készülék anti-allergén műanyagból készült, és az új és gazdaságos kialakítása révén könnyű használni. Két elemmel működik, melyek működtetik a kábellel a készülékhez csatlakoztatott korongokat.
 • Kibocsát-e bármit magából a készülék? - Nem. Ha a készülék megfelelően van működtetve, nem bocsát ki magából semmit.

Csere garancia kozmetikai készülékekre:

A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

http://www.csinileszel.hu/aszf.html

Részletek:

Termék: U-Breast
Formátum: Elektronikus kozmetikai eszköz
Technológiai innováció: Egyszerű használat a mikro-számítógépes rendszernek köszönhetően, alacsony energiafelhasználású elemek
Feszültség: 3V DC
Elektromos teljesítmény: <2W

 

Élvezze a nagyobb mellek okozta sikereket! Rendelje meg most az egyedülálló U-Breast mellnövelő készüléket, mely a lehető leghatékonyabban támogatja a mellnövelés, mellnagyobbítás folyamatát!
----------------------------------------------------

Az U-breast mellnövelő készülék alkalmazását az alábbi esetekben nem ajánljuk:

 • 18 év alatt!
 • Terhesség vagy szoptatás alatt!
 • Mellrák vagy egyéb gyulladásos betegség esetén!
 • Pacemaker, szívprobléma, daganatos megbetegedés, seb, fájdalom, égési sérülés vagy bármilyen mellkasi probléma esetén!

Ezen feltételek be nem tartása esetén, nem vállalunk felelősséget, a mellnövelés, mellnagyobbítás okozta esetleges káros mellékhatásokért!

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Beauty Breast mellnövelő tabletta

A termék ára:
5 290,- Ft

Beauty Breast mellnövelő tabletta

Big Breast mellfeszesítő gél

A termék ára:
5 690,- Ft

Big Breast mellfeszesítő gél

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
8 990,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Imádom az U-Breast mellnövelő készüléket! Semelyik mellnövelő módszer nem vált be eddig, pedig azt hittem a mellnagyobbítás műtét nélkül nem is lehetséges! Kellemesen csalódtam!!!

Kné Csenge (csengettyu)

A kényelem híve vagyok, ezért olyasmit kerestem, amivel a mellnövelés otthon történik. Az U-Breast mellnövelő készülék nekem hihetetlen eredményt hozott, miközben kellemes masszázsélménnyel is kényeztet.

Kalap Nóra (noracskalap)

Rengeteg mellnövelő módszert kipróbáltam már, aztán a barátnőm ajánlotta az U-Breast mellnövelő készüléket. Mióta használom látványosan beindult mellnagyobbítás, tapintásra is keményebbek lettek. A barátom le sem tudja venni rólam a szemét! :)

H. Anita (H.Anita)

mellnövelő, mellnövelés, mellnövelés otthon, mellnagyobbítás, mellnagyobbítás műtét nélkül, U-Breast

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
 • Szállítási költség: 1490 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.