Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Arcápolás, narancsbőr ellen: U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

A termék ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

Ön is eredménytelenül harcol a ráncok ellen? Elege van az állandó kozmetikai kezelésekből? Vegye kézbe az irányítást!

Bemutatunk egy olyan nagyszerű otthoni használatra alkalmas ránctalanító, bőrfeszesítő készüléket, mellyel könnyedén felveheti a harcot még a mély ráncokkal szemben is, valamint a szem alatti karikákat is világosíthatja. Ez a nagyszerű készülék egyenesen Spanyolországból érkezett, azért hogy pont Önnek kedves olvasó segítségére legyen a ránctalanításban, bőrfeszesítésben.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával otthon, kényelmesen a kozmetikai kezelések töredékéért varázsolhat magának szép, feszes, üde arcbőrt!

De miért is olyan nagyszerű és páratlan hatású a ráncok ellen ez a bőrfeszesítő, ránctalanító készülék?

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatra alkalmas készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. Világos és elegáns kialakítással az arc- és nyak bőr napi gondozására szolgál. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával rövid időn belül láthatóan halványodnak a mimikai és mély ráncok is, mely eredményeképpen sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érezheti magát.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék rendszeres használatával csökkentheti a ráncok megjelenését az arcon és az öregedés jeleit, valamint javíthatja a bőr rugalmasságát és keringését. Használatával az arcápoló készítményeket is még jobban, mélyen bedolgozhatja a bőrbe. Masszázs funkciójával képes kényeztetni a fáradt arcbőrt, mely eredményeképp sokkal frissebbnek, üdébbnek érezheti magát a nap végén.

És ez nem minden! A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülékhez most ajándékba adunk egy szem környékápoló krémet is, mely együttes használatával még eredményesebb lehet a ráncok megszüntetése.

A U-Visage szem környékápoló krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát, valamint halványítják a szem alatti sötét karikákat, táskákat.

Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket, melyhez most ajándékba adjuk ezt a szem környékápoló krémet is! Lepje meg magát vagy édesanyját ezzel a szuper ajándékcsomaggal, mely hatására sokkal jobban, fiatalosabban érezheti magát a bőrében!

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék három üzemmóddal rendelkezik:

1.MÓD: mikro rezgést aktivál 6200 vibrációval percenként. Ezzel a móddal masszírozzuk az arcbőrt, aktiváljuk a vérkeringést, mely megújító hatást eredményez, és szilárdabbá, rugalmasabbá teszi a bőrt.

2.MÓD: mikro-vibrációs rendszer 9.500 vibráció / perc, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválása mellett. Ez az üzemmód, az előző módban leírt hatásokon felül, pihentető hatást fejt ki, elkerülve a bőr fáradását.

3.MÓD: mikrohullámú rezgésrendszer 12.500 vibrációval percenként, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválásán felül. Ez az üzemmód rendelkezik az emelési funkcióval, amelyen keresztül az életkor jelzései küzdenek, és stimulálják a kollagén termelést az előző módokon leírt funkciók mellett.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék modern és ergonomikus kialakítású, könnyen használható és kifejezetten az arc és a nyak számára készült. Alkalmazása ezeken a területeken egyszerű és kényelmes.

ALKALMAZÁS: A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket naponta legalább egyszer ajánlott használni, lehetőleg este hidratáló éjszakai krémmel legalább két és fél percen keresztül: 90 másodperc az arcon és 60 másodperc a nyakon.

De hogyan is kell pontosan alkalmazni?

0. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatba vétele előtt vigye fel a szokásos éjszakai hidratáló krémet az arcára és a nyakára.

1. Hajtsa az eszköz fejét az arc bőréhez, és hajtsa végre a felülről lefelé mozgó mozgásokat. Ismételje meg ezeket a mozgásokat az egész arcon.

2. Ismételje meg ugyanazt a folyamatot a nyakon, felülről lefelé. Az 1. és a 2. lépést az ellenkező sorrendben is ellehet végezni.

 

Lepje meg magát Ön is ezzel a csodálatos kozmetikai termékcsaláddal, hisz mint minden hölgy, Ön is megérdemli a kényeztetést. Vegye fel sikeresen a harcot még a legmélyebb ráncok ellen is!

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ráncok ellen, ránctalanítás, bőrfeszesítő, ránctalanító

Vissza az előző oldalra