Arcápolás, narancsbőr ellen: U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

A termék ára:
19 990,- Ft / db

Kosárba:
db

U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító készülék

Ön is eredménytelenül harcol a ráncok ellen? Elege van az állandó kozmetikai kezelésekből? Vegye kézbe az irányítást!

Bemutatunk egy olyan nagyszerű otthoni használatra alkalmas ránctalanító, bőrfeszesítő készüléket, mellyel könnyedén felveheti a harcot még a mély ráncokkal szemben is, valamint a szem alatti karikákat is világosíthatja. Ez a nagyszerű készülék egyenesen Spanyolországból érkezett, azért hogy pont Önnek kedves olvasó segítségére legyen a ránctalanításban, bőrfeszesítésben.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával otthon, kényelmesen a kozmetikai kezelések töredékéért varázsolhat magának szép, feszes, üde arcbőrt!

De miért is olyan nagyszerű és páratlan hatású a ráncok ellen ez a bőrfeszesítő, ránctalanító készülék?

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatra alkalmas készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. Világos és elegáns kialakítással az arc- és nyak bőr napi gondozására szolgál. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával rövid időn belül láthatóan halványodnak a mimikai és mély ráncok is, mely eredményeképpen sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érezheti magát.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék rendszeres használatával csökkentheti a ráncok megjelenését az arcon és az öregedés jeleit, valamint javíthatja a bőr rugalmasságát és keringését. Használatával az arcápoló készítményeket is még jobban, mélyen bedolgozhatja a bőrbe. Masszázs funkciójával képes kényeztetni a fáradt arcbőrt, mely eredményeképp sokkal frissebbnek, üdébbnek érezheti magát a nap végén.

Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket! Lepje meg magát vagy édesanyját ezzel a szuper kis készülékkel, mely hatására sokkal jobban, fiatalosabban érezheti magát a bőrében!

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék három üzemmóddal rendelkezik:

1.MÓD: mikro rezgést aktivál 6200 vibrációval percenként. Ezzel a móddal masszírozzuk az arcbőrt, aktiváljuk a vérkeringést, mely megújító hatást eredményez, és szilárdabbá, rugalmasabbá teszi a bőrt.

2.MÓD: mikro-vibrációs rendszer 9.500 vibráció / perc, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválása mellett. Ez az üzemmód, az előző módban leírt hatásokon felül, pihentető hatást fejt ki, elkerülve a bőr fáradását.

3.MÓD: mikrohullámú rezgésrendszer 12.500 vibrációval percenként, a 45 ° C-os hőrendszer aktiválásán felül. Ez az üzemmód rendelkezik az emelési funkcióval, amelyen keresztül az életkor jelzései küzdenek, és stimulálják a kollagén termelést az előző módokon leírt funkciók mellett.

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék modern és ergonomikus kialakítású, könnyen használható és kifejezetten az arc és a nyak számára készült. Alkalmazása ezeken a területeken egyszerű és kényelmes.

ALKALMAZÁS: A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készüléket naponta legalább egyszer ajánlott használni, lehetőleg este hidratáló éjszakai krémmel legalább két és fél percen keresztül: 90 másodperc az arcon és 60 másodperc a nyakon.


De hogyan is kell pontosan alkalmazni?

0. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatba vétele előtt vigye fel a szokásos éjszakai hidratáló krémet az arcára és a nyakára.

1. Hajtsa az eszköz fejét az arc bőréhez, és hajtsa végre a felülről lefelé mozgó mozgásokat. Ismételje meg ezeket a mozgásokat az egész arcon.

2. Ismételje meg ugyanazt a folyamatot a nyakon, felülről lefelé. Az 1. és a 2. lépést az ellenkező sorrendben is ellehet végezni.

És ez nem minden! Szeretne még hatékonyabb bőrápolást, ránctalanítást?

A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülékhez a legjobb hatás érdekében ajánljuk a U-Visage arc és nyak ápolására készült hidratáló krémet, mely együttes használatával még eredményesebb lehet a ráncok megszüntetése.

U-Visage ránctalanító krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát. 

Ha szeretne Ön is 100 %-os eredményt elérni a bőrfiatalítás, ránctalanítás terén, akkor Önnek a U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag a tökéletes választás. A U-Visage revitalizáló csomag tartalma 1 db U-Visage készülék és 1 db U-Visage hidratáló krém, mely össz értéke 26.980 Ft. Ha az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunkat választja, akkor akciósan mindez 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

Ne hagyja ki Ön sem ezt a nagyszerű csomagajánlatot! Az alábbi linkre kattintva meg is rendelheti:

http://www.csinileszel.hu/csomagok/u-visage_revitalizalo_ranctalanito_.html

 

Lepje meg magát Ön is ezzel a csodálatos kozmetikai termékcsaláddal, hisz mint minden hölgy, Ön is megérdemli a kényeztetést. Vegye fel sikeresen a harcot még a legmélyebb ráncok ellen is!

 

Csere garancia kozmetikai készülékekre:

A kozmetikai készülékekre vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

Bővebb információt a készülékek jótállására vonatkozóan az alábbi linken olvashat:

http://www.csinileszel.hu/aszf.html

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

U-Breast mellnövelő készülék

Eredeti ár:
23 900,- Ft

Akciós ár:
19 990,- Ft

U-Breast mellnövelő készülék

Big Breast mellfeszesítő gél

A termék ára:
5 690,- Ft

Big Breast mellfeszesítő gél

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ráncok ellen, ránctalanítás, bőrfeszesítő, ránctalanító

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.