U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag részletei


Szeretne Ön is fiatalos, feszes arcbőrt? Elege van a drága kozmetikai kezelésekből? Mit szólna hozzá, ha bemutatnánk egy olyan nagyszerű otthoni használatra alkalmas ránctalanító, revitalizáló csomagot, mellyel könnyedén felveheti a harcot még a legmélyebb ráncokkal szemben is, valamint a szem alatti karikákat is világosíthatja.

A U-Visage revitalizáló, hidratáló, ránctalanító csomagunk segítségével már 1-2 hét alatt érezheti és élvezheti a látványos változást. A U-Visage ránctalanító csomagunk tartalma 1 db U-Visage ránctalanító készülék és 1 db U-Visage ránctalanító, hidratáló krém arcra és nyakra, mely együttes használatával garantált a sima, feszes, fiatalos arcbőr.

Akciós csomagunk 26.980 Ft. helyett, most mindösszesen 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

De hogy miért is válassza az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunkat?

U-Visage ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatraalkalmas kis készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. Világos és elegáns kialakítással az arc- és nyak bőr napi gondozására szolgál. A U-Visage arc-és nyak bőrfeszesítő, ránctalanító készülék használatával rövid időn belül láthatóan halványodnak a mimikai és mély ráncok is, mely eredményeképpen sokkal szebbnek, magabiztosabbnak érezheti magát.

U-Visage ránctalanító krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát.

Ha szeretne Ön is 100 %-os eredményt elérni a bőrfiatalítás, ránctalanítás terén, akkor Önnek a U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag a tökéletes választás.


Varázsoljon Ön is magának üde, fiatalos, feszes arcbőrt! Próbálja ki Ön is e két terméket együttesen. Az akciós U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomagunk most mindösszesen 21.980 Ft-ért lehet az Önné!

A csomag ára:
21 980,- Ft / csomag

Kosárba:
db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

U-Visage ránctalanító készülék

A termék ára:
19 990,- Ft

U-Visage ránctalanító készülék

U-Visage ránctalanító krém

U-Visage ránctalanító krém

A termék ára: 6 990,- Ft

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.