Feromon parfüm, csábítás: AndroVita férfi feromon parfüm

AndroVita férfi feromon parfüm

Tartalom:
30 ml. parfüm, 299.66 Ft/ml.

A termék ára:
8 990,- Ft / db

Kosárba:

db

AndroVita férfi feromon parfüm

AndroVita férfi feromon parfüm

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb nők között is? Ismeri a feromonos parfümök, afrodiziákumok titkát?

Most mi eláruljuk Önnek! Szeretné megragadni a nők figyelmét? Szenvedélyes kalandokra, éjszakákra vágyik, amelyet lehengerlő, ellenállhatatlan vonzerejének köszönhet? Az AndroVita feromonos parfüm egy fújással megváltoztathatja életét!

Az AndroVita feromon parfüm használatával még a legjobb nők között is sikeres lehet, sőt bármely helyzetben a figyelem központjába kerülhet!

Feromon? Kíváncsi rá, hogy mitől olyan nagyszerű ez az afrodiziákum?

A feromon szó görög eredetű és az „izgalom hordozóját” jelenti. A feromonok a kommunikáció legelső formái, és egyben nemi viselkedésünk meghatározói. Olyan szexuális csalogatóanyagok, amelyeket tudat alatt az orrunk észlel és továbbítja az agy felé, ami szexuális választ küld, enyhe vérbőséget okozva a hasüregnél. Hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolhatja az ellenkező nem viselkedését, és vonzóbbá tehet számukra. A feromonok hatása speciálisan a nőket, vagy a férfiakat célozza meg.

Az emberi szervezetben egyébként megtalálható ez a természetes csalogatóanyag, afrodiziákum, de a napi tisztálkodás során, ezeket minden nap lemossuk magunkról, vagy az öltözködéssel elfedjük, így csökken a hatásuk.

Ismerje meg az AndroVita feromonos parfüm erejét! Az AndroVita férfi feromon parfüm használatával pótolhatja az elfojtott afrodiziákumok, feromonok hatását!

Szeretné, ha minden nő a lábai előtt heverne? Akkor az AndroVita férfi feromon parfüm lehet a legjobb megoldás! De nézzük miért is.

Rengeteg tanulmány, kísérlet foglalkozott az elmúlt pár évben a feromonos parfüm hatékonyságával, melyek kimutatták, hogy a feromon nem placebo, hisz önállóan is hatást gyakorol a környezetre.

Az AndroVita feromonos parfüm kizárólag jó minőségű szintetikusan előállított emberekre ható feromon felhasználásával készül, hogy Ön mindig biztonságos és hatékony afrodiziákum hatásban vehessen részt!

Az AndroVita feromonos parfüm magas koncentrációjú afrodiziákum, már csekély mennyiségben is nagyon hatásos! Kapható illatos és illatmentes változatban is. Illatmentes változata lehetővé teszi, hogy Ön a saját parfümjével együtt is használhassa.

Az AndroVita feromonos parfüm használatával önbizalma növekedhet, könnyebben kommunikálhat és bárkit meghódíthat, akit csak akar!

AndroVita Feromon parfüm? Mitől jobb, mint egy hagyományos parfüm?

Az AndroVita feromonos parfüm rengeteg pozitív afrodiziákum hatással rendelkezik, hogy Ön ellenállhatatlanná váljon!

 • Kellemes és szexi illatával bárkit elcsábíthat!
 • A feromon parfüm használatával megnövekedhet az önbizalma, szexuális kisugárzása!
 • Könnyebbé válhat a kommunikáció, ismerkedés a feromonos parfüm használatával!
 • Egyre többet kezdeményezhetnek majd a nők, ha az afrodiziákumos feromon parfümöt használja!
 • Iriggyé, féltékennyé teheti az összes férfi vetélytársát az Ön páratlan sikerei miatt!   Érjen el lehengerlő hatást! Éljen át eddig ismeretlen szexuális kalandokat, válassza az AndroVita férfi feromon parfüm hatékonyságát az ellenállhatatlan vonzerőért!  Rendelje meg most!
   ----------------------------------------------------

   Alkalmazás: a hónalj, vagy a fül környékére juttatott 1-2 parfüm cseppel elérheti a kívánt afrodiziákum hatást.

   Tartalom: 1 üveg tartalma 30 ml szintetikus emberi feromon parfüm.

   Ajánlott termékek

   A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

   Maca potencianövelő kapszula

   A termék ára:
   8 490,- Ft

   Maca potencianövelő kapszula

   Erekciónövelő cseppek

   A termék ára:
   4 990,- Ft

   Erekciónövelő cseppek

   Cupidon férfi potencianövelő

   A termék ára:
   7 990,- Ft

   Cupidon férfi potencianövelő

   Vélemények

   Vélemények a termékről, írjon Ön is!

   Természetes vágyfokozót kerestem, de magas vérnyomásom miatt nem mertem tablettát választani. Így rendeltem meg az Andro Vita férfi feromon parfümöt. Feleségem azóta sokkal kedvesebb velem, többet becézget, sőt, az utcán is gyakran mosolyognak rám a nők!

   Mészáros Tibor

   Az interneten olvastam a férfi feromonok vágykeltő hatásáról. Párkapcsolataim sikertelensége miatt kipróbáltam az Andro Vita férfi feromon parfümöt. Még húszévesen sem volt ekkora sikerem a nőknél!

   Nagy Ferenc

   Imádok bulizni, és szerettem volna nagyobb port kavarni a tánctéren. Az Andro Vita férfi feromon parfümöt még a bulikba is magammal viszem! Egyszerűen fantasztikus! Srácok, ha igazán emlékezetes estére vágytok, mindenképpen próbáljátok ki!

   Szücs András

   Nekem még csak rövid ideje van AndroVita feromonos parfümöm, de máris flörtöltem egy szexi lánnyal, akit régóta kerülgettem, de mindig elhajtott. Aztán most végre beadta a derekát, pénteken randi! Bár tudtam volna ezt a titkot korábban is!

   Pintér Dávid (Rambo5)

   Nekem nagyon bejött ez a feromon parfüm! Sokan dicsérnek a munkahelyemen is, de a legfontosabb, hogy végre visszanyertem az önbizalmamat is! Köszönöm!

   Fehér Gábor (F.gabor77)

   A feromonos parfüm valóban elképesztő! A csajszik teljesen megőrülnek tőle, néha azt sem tudom, melyiküket válasszam, annyian vannak, és mind gyönyörű!!!

   Vincze Norbert (Norbi)

   feromon, feromon parfüm, afrodiziákum, feromonos parfüm

   Vissza az előző oldalra

   A kosár üres.

   • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
   • Szállítási költség: 1490 Ft.
   • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
   • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
   • Diszkrét csomagolás.
   • Pénz visszafizetési garancia.