Termékek: Feromon parfüm, csábítás

Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük! Megértését köszönjük!

Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni? Ismeri a csábítás kicsiny kis titkát? Hallott már a feromon afrodiziákum szexuális vágykeltő hatásáról? A feromon parfüm segítségével bárkit megszerezhet, akit csak akar! Csábítás felsőfokon a feromon parfümök, afrodiziákumok használatával!


Ha felkeltettük érdeklődését, válasszon Ön is feromon parfümjeink közül:

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
8 990,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

AndroVita férfi feromon parfüm

A termék ára:
8 990,- Ft

AndroVita férfi feromon parfüm

Phiero női feromon parfüm

A termék ára:
9 490,- Ft

Phiero női feromon parfüm

Phiero férfi feromon parfüm

A termék ára:
9 490,- Ft

Phiero férfi feromon parfüm


Olvasson többet a feromon parfüm, afrodiziákumok, csábításról:


Gondolta volna, hogy a szagok, illatok mennyire befolyásolnak minket a párválasztás folyamán? Hallott már a feromon szexuális vágykeltő illatanyagról?


A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek megtalálhatóak állatokban és emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái.


A feromon afrodiziákumok olyan szexuális csalogatóanyagok, amelyek tudat alatt, hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését, és szexuálisan vonzóbbá tesznek számukra. A feromon afrodiziákumok a csábítás, párválasztás folyamatát segítik elő. A feromon afrodiziákumok segítségével bárkit megkaphat, akit csak akar!


Ha Ön is szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni, ha szeretne garantált sikereket elérni a csábításban, akkor megfelelő feromon afrodiziákum segítségével Önnek is könnyen mehet a csábítás!De mennyi feromon afrodiziákummal is kell rendelkeznünk ahhoz, hogy a csábítás könnyen és magabiztosan menjen?


Nos, ugyan a feromon afrodiziákum illatanyagot szervezetünk rendszeresen termeli, de ezeket a szexuális illatanyagokat a mindennapi tisztálkodás során lemossuk, kozmetikai szerekkel, öltözködéssel elfedjük. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ezen túl senkise tisztálkodjon és öltözködjön, csak azért, hogy a saját feromonját megőrizze.

A jó hír, hogy kutatások és kísérletek alátámasztásával a parfümipar is felfedezte a feromon afrodiziákumok szexuális vágykeltő hatását és egyre jobban elkezdtek ebből az illatanyagból feromon koncentrátumokat, feromon parfümöket készíteni.

Az afrodiziákum hatású feromon parfümök kaphatók női és férfi változatban is, melyekkel mindkét fél számára könnyen mehet a csábítás. A feromon parfümök koncentrált mennyiségben tartalmaznak emberi feromon-t, mely hatására elegendő csak egy csepp a tökéletes vonzerő, csábításhoz.

Felejtse el a visszautasításokat! Legyen Ön is szexuálisan vonzó és magabiztos a csábításban, szerezze meg magának azt, akit csak akar! Az afrodiziákum hatású parfümök segítségével Ön is a csábítás mesterévé válhat!

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.