Feromon parfüm, csábítás: AndroVita női feromon parfüm

AndroVita női feromon parfüm

Tartalom:
30 ml. parfüm, 299.66 Ft/ml.

A termék ára:
8 990,- Ft / db

Kosárba:

db

AndroVita női feromon parfüm

AndroVita női feromon parfüm

Kíváncsi a könnyed csábítás titkára? Tudni szeretné, hogyan lehet egyszerűen szexuálisan vonzó és magabiztos még a legjobb pasik szemében is? Megoldás a feromon parfümben rejlik!

Észrevette már, hogy amikor boldog, vagy kiegyensúlyozott párkapcsolata van, valahogy sokkal jobban odafigyelnek Önre, kedves bókokat kap, mindent könnyebben elér? Ennek az az oka, hogy ilyenkor a szervezetben több csalogatóanyag, azaz feromon termelődik, melynek hatását a környezete is észreveszi!

Az AndroVita női feromon parfüm megkönnyítheti a csábítás folyamatát. A feromon parfümmel szexuális vonzalmat, vágyakozást, izgalmat válthat ki az ellenkező nem szemében, így könnyedén mehet a csábítás!

Női vetélytársak, rivalizálások? Az AndroVita feromon parfüm használatával elfelejtheti!

Az AndroVita női feromon parfüm hatásával mindenkit maga mögé utasíthat a csábítás terén! A feromon egy természetes kémiai vegyület, mely állatokban és emberekben egyaránt megtalálható. Alkalmas különféle "üzenetek" továbbítására illatanyagok útján. Létezik olyan fajtája is, mely a párválasztás, csábítás folyamatát segíti elő.

Ez a csalogatóanyag az embereknél is ugyanilyen fontos szerepet tölt be a csábítás során, mint az állatoknál. Vonzóvá teszi az embert és irányítja a nemi viselkedésünket.

Az AndroVita női feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikusan előállított emberekre ható feromonokból készül, hogy Ön mindig biztonságos és hatékony afrodiziákum hatásban vehessen részt!

Az AndroVita női feromon parfümmel elfelejtheti a női vetélytársakat! Könnyen és magabiztosan csábíthat! Szexuális kisugárzását minden férfi észre fogja venni!

Az AndroVita feromon parfüm használatával nem érheti csalódás! De nézzük miért is!

Képzelje el, hogy birtokolhatja azt az erőt, amivel azonnal az érdeklődés középpontjába kerülhet! A feromon parfüm hatása a racionális gondolkodást megkerülve az emberek ősi ösztöneit veszi célba, hogy Ön könnyedén a csábítás istennőjévé válhasson!

Az AndroVita feromon parfüm használatával:

 • Magabiztosabban ismerkedhet.
 • Könnyedén mehet a csábítás, a laza flört.
 • Több játékos szemkontaktusban lehet része.
 • Jelenlegi partnere szenvedélyét is feltüzelheti a feromon parfüm használatával!
 • Pozitívabb kisugárzása lehet, munkahelyén is jobban boldogulhat.


Az AndroVita női feromon parfüm már csekély mennyiségben is lenyügőző hatást fejt ki. Kapható illatos és illatmentes változatban. Az illatmentes változattal kombinálva a saját, kedvenc illatával Ön egyedi hatást érhet el.


Legyen Ön a csábítás istennője! Válassza az AndroVita női feromon parfüm illatos vagy illatmentes változatát! Rendelje meg most, és meglátja, minden férfi a lábai előtt hever majd!

----------------------------------------------------

Alkalmazás: ajánlott hónalj, vagy a fül környékére 1-2 cseppet jutatni.

Tartalom: 1üveg tartalma 30 ml szintetikus emberi feromon.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Maca vágyfokozó kapszula

A termék ára:
8 490,- Ft

Maca vágyfokozó kapszula

Beauty Breast mellnövelő tabletta

A termék ára:
5 290,- Ft

Beauty Breast mellnövelő tabletta

Hajnövesztő Foliactive spray

Eredeti ár:
7 400,- Ft

Akciós ár:
6 990,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Régi vonzerőmet szerettem volna visszakapni az Andro Vita női feromon parfümmel. Azt kell mondanom, hogy sikerült! Rendszeresen randevúzgatok, és a munkahelyemen is megnőtt az érdeklődés irányomban!

Balogh Katalin

Megelégeltem, hogy a táncparketten csak 1-2 lányt vesznek körül a pasik, ezért megrendeltem az Andro Vita női feromon parfümöt. Azóta én vagyok a bulik középpontja! Egyszerűen imádom! Múltkor még a partyfotós fiú is elkérte a számom! :)

Horváth Gabriella

Sajnos egyik párkapcsolatomban sem jutottam a következő szintig, ami komoly önértékelési problémákhoz vezetett, ezért kipróbáltam a feromonos parfüm erejét! Az Andro Vita női feromon parfüm segítségével megváltozott az életem! Párommal a második babánkat várjuk. :)

Kné Kiss Szabina

Féltem, hogy sosem találom meg az igazit, már majdnem feladtam, mikor ráakadtam erre a hirdetésre! Szinte hihetetlen, de 2 hét után megismerkedtem a világ legcsodálatosabb férfijával, aki azonnal belém szeretett! Azóta eltelt 5 hónap, még sosem voltam ilyen boldog! Az AndroVita feromon parfümöt pedig még mindig rendelem, mert a párom egyszerűen imádja!

Kornél Bettina (dittidi)

Ez a női feromon parfüm nagyon durva! Még soha semmitől nem indultam be annyira, mint ettől!

Nagy Viktor (viktorinnyo)

Az AndroVita feromon parfüm illata nagyon jó, és másnap buli után is érzem magamon! Arról nem is beszélve, hogy feromon parfüm hatása miatt úgy tapadnak rám a pasik, mint még soha!

Kovács Petra (patronus)

feromon, feromon parfüm, csábítás, feromon parfüm hatása

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

 • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
 • Szállítási költség: 1490 Ft.
 • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
 • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
 • Diszkrét csomagolás.
 • Pénz visszafizetési garancia.