Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Női vágyfokozó, csábító csomag részletei

Szeretné fokozni szexuális vonzerejét, kisugárzását és még az ágyban is lenyűgözné kedvesét? Most mindezt elérheti a Női vágyfokozó és csábító csomag használatával, melyet 12.480 Ft. helyett, most mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Élvezné, ha mindig a figyelem középpontjában lenne? Szeretne szexuálisan vonzó és magabiztos lenni még a legjobb pasik társaságában is? Kedvesét még az ágyban is lenyűgözné? Most mindezt elérheti a Női vágyfokozó és csábító csomagunkkal! Két hatás egyetlen csomagban rendkívül kedvezményes csomag áron.


Női vágyfokozó és csábító csomagunk használatával nemcsak szexuális kisugárzását növelheti, hanem még az ágyban is igazi vadmacska lehet! A csomagban található feromon parfüm és a természetes potencianövelő kapszula használatával szenvedélyes együttlétekre és kirobbanóan jó szexualitásra számíthat.A Női vágyfokozó és csábító csomagunkban lévő két afrodiziákum, az AndroVita női feromon parfüm és a Maca női vágyfokozó kapszula most rendkívül kedvezményes áron 12.440 Ft. helyett, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolható meg!


Az AndroVita női feromon parfüm használatával bármikor a figyelem középpontjába kerülhet. A feromon egy olyan szexuális csalogatóanyag, mely már kis mennyiségben is befolyásolja az ellenkező nem viselkedését. A feromon hatására szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legjobb férfiak társaságában is. Az AndroVita feromon parfüm szintetikus emberi feromont tartalmaz, mely fontos szerepet tölt be a csábítás területén. Az AndroVita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy az Ön saját kedvenc parfümjével együtt használhassa.

A Maca női vágyfokozó kapszula egy ősi inka női vágyfokozó afrodiziákum, melynek hatóanyaga benne rejlik minden egyes Maca kapszula erejében. A vágyfokozó Maca kapszula fokozza a vérkeringést, érzékenyebbé teszi a nemi szerveket. Ezáltal fantasztikus szexuális élményben lehet része Önnek és párjának is. A Maca évszázadok óta ismert afrodiziákum. A maca gyökérből készült kapszula használatával felturbózhatja szexuális életét. A Maca női vágyfokozó kapszula nemcsak kiváló vágyfokozó, hanem vitalizáló, erőnlétjavító hatással is rendelkezik.Legyen szexuálisan vonzó, éljen át szenvedélyes együtt töltött éjszakákat! Rendelje meg most az AndroVita női feromon parfüm és a Maca női vágyfokozó kapszula verhetetlen kettős erejét, melyet most rendkívül kedvezményes áron, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
10 990,- Ft / csomag

Kosárba:

db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

Maca női vágyfokozó kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Maca női vágyfokozó kapszula

Vissza az előző oldalra