Iratkozzon fel hírlevelünkre:

A szempilla növesztésének titkai

(2015. December 10.)

Természetes szempilla hosszabbításról, szempilla növesztésről álmodik? Olyan szempillanövesztő módszert szeretne, mely nem károsítja szempilláit? A legjobb helyen jár!

A szem a lélek tükre, a közmondás is így tartja, azt pedig mindnyájan tudjuk, hogy a tekintetünk kiemelésére nőként igencsak széles a palettánk.

Festhet tusvonalat, hangsúlyozhat, formálhatja szeme alakját (kicsiből nagyot, kerekből cicásat, oválisból kereket), de bizony itt is vannak tényezők, amik adottak.

Például a szempilla. Ugye, máris bólogat? Mindnyájan dús, hosszú pillákról ábrándozunk, aztán vagy teszünk a szempilla növesztésért, vagy nem. Van, aki bőszen festi, más a kozmetikába jár 3-4-5 D-s szempilla hosszabbításért. Drága, macerás is, időnk sincs rá.


Mit tehet akkor, ha ezen kívül keres szempillanövesztő megoldást?


Semmit? Dehogy! Igenis van lehetősége a szempilla növesztésére, szempilla hosszabbításra még akkor is, ha a természet rövidebb, kevesebb, vékonyabb szálakkal áldotta meg, mint a reklámokban szereplő „elkészített” modelleket.

A szempilla hosszabbítás, szempilla növesztés természetes úton is elérhető, nem kell hozzá varázsszer és ráolvasás sem.Kíváncsi a titokra?

Mint szervezetünk bármely részének, a bőrünknek, a hajunknak, a szívünknek, úgy a szempilláinknak is megvan a maga tápanyagigénye. Minden szervnek más kell, de ha tudjuk, mitől indul javulásnak, már semmi nem állhat a szempilla növesztés útjába!


Bár van májregeneráló és hajdúsító, ki hallott már szempillanövesztőről?


Hát, Ön! Íme, elhoztuk a megoldást, mellyel a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás olyan egyszerűen valósulhat meg, hogy Ön is csak pislogni fog, méghozzá a szempillanövesztővel elért dús szempillákkal. Létezik itt nálunk egy olyan szempillanövesztő szérum, mely a szempilla hosszabbítást, szempilla növesztést a megfelelő tápanyagok biztosításával éri el, természetes úton.

A ProLash+ Szempillanövesztő szérum olyan fontos tápanyagokat tartalmaz, mint például a B-vitaminok, hyaluronsav vagy a tápláló növényi olajok. Mivel ezek a hatóanyagok közvetlenül a szempillára kerülnek fel, egyértelmű, hogy a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás hatásosan valósulhat meg.

A szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás miatt tehát nem kell szakemberhez fordulni, otthon kényelmesen tehet a szempilla növesztés megvalósításáért. A ProLash+ szempillanövesztő szérum minden fontos tápanyagot megad szempilláinak, így azok jobban bírják majd a spirálozás okozta terhelést és regenerálódhatnak az esetleges szempilla hosszabbításban meggyengült szálak is.

Prolash+ szempillanövesztő szérum


Próbálja ki, mire képes a szempilla hosszabbításban élen járó ProLash+ Szempillanövesztő szérum és élje át a szempilla növesztésének egyszerű folyamatát!

Amennyiben elkötelezte magát a természetes ProLash+ Szempillanövesztő szérum mellett, az alábbi linken megrendelheti:


http://www.csinileszel.hu/termekek/arcapolas_narancsbor_ellen/prolash_szempillanoveszto_szerum.html


Ne habozzon tovább, a szempilla növesztés, szempilla hosszabbítás immáron természetes úton is elérhető, mi pedig tálcán kínáljuk Önnek a megoldást!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.