Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Termékek: UV mentes barnulás

Szeretne gyönyörű, barna bőrszínnel tündökölni télen-nyáron? Szeretné, ha mindenki megirigyelné gyönyörű barna bőrszínét? Ismerje meg Ön is a legjobb önbarnító módszert, mellyel egészséges és gyors barnulás érhető el már rövid időn belül!

Válasszon Ön is természetes önbarnító termékeink közül:

Béta karotin kapszula

A termék ára:
4 990,- Ft

Béta karotin kapszula


Olvasson többet az uv mentes barnulás, önbarnító módszerekről:


A napbarnított barna bőrszín, sok ember álma! Barna bőrszínnel valahogy sokkal jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben. De mi van akkor, ha valaki bőre egészségét megóvva szeretné elérni a gyors barnulás lehetőségét!


A gyors barnulás elérésére ugyan a leggyorsabb önbarnító megoldás a szoláriumozás, de ezzel a módszerrel az uv mentes barnulás lehetőségét, azaz a bőrünk megóvását kizártuk. Mint mindenki tudja a szolárium ugyanolyan egészségtelen a bőr számára, mint a napon történő hosszú sütkérezés.

Ugye Ön sem szeretné bőre egészségét kockáztatni? Ahhoz, hogy a gyors és uv mentes barnulás egyszerre valósuljon meg ma már sokkal jobb, tartósabb és egészségesebb önbarnító módszer létezik, mely mindenki számára könnyen elérhető!

Varázsoljon magának Ön is gyönyörű, egészséges, barna bőrszínt! Ismerje meg a legjobb önbarnító módszert, mellyel az Ön számára is kényelmesen az otthonában történhet meg a gyors barnulás!


Gondolta volna, hogy egy egyszerű természetben is megtalálható anyaggal, ma már természetesen és egészségesen is megvalósítható a gyors barnulás, uv mentes barnulás? Nos, igen, ez az anyag nem más, mint akár a sárgarépa, sárgadinnye vagy sütőtök jellegzetes sárga színét adó béta-karotin festékanyag.

Sokan úgy tartják, ha elegendő sárgarépát fogyasztanak, akkor besárgulnak. Igaz, hogy a sárgarépának magas a béta-karotin festékanyag tartalma, mely által elérhető az egészséges, uv mentes barnulás, de ki az, aki egész nap képes sárgarépát majszolni csak azért, hogy elérje a szép, barna bőrszínt.

Nos, felejtse ezt el! Kutatások, és tesztek alapján ma már egyre több étrend-kiegészítő termékeket gyártó cég készít béta-karotin tartalmú önbarnító étrend-kiegészítőket, melyekkel garantáltan elérhető az egészséges, gyors barnulás.

És, hogyan is történhet meg az uv mentes barnulás önbarnító béta-karotinnal?

Az uv mentes barnulást elősegítő béta-karotin tartalmú önbarnító étrend-kiegészítők rendszeres napi szedésével béta-karotin réteg alakítható ki, mely a bőr normális hámlása és regenerációja következtében a felszín felé tolódik, így a bőr természetesen fénylő, egészségesen barna lesz, megvalósulva az uv mentes barnulást. A béta-karotin a bőr hámrétegében lerakodva, nem csak a káros anyagokat képes közömbösíteni, hanem afféle fizikai szűrőként védi a bőrt a nap sugarainak káros hatásaival szemben és elősegíti a bőr gyors barnulását.

A gyors barnulást elősegítő béta-karotin tartalmú önbarnító készítmények rendszeres szedésével Ön is elérheti kényelmesen, otthonában az egészséges, uv mentes barnulás lehetőségét!

Gondolta volna, hogy ma már ilyen könnyen megvalósulhat a tartós és gyors barnulás anélkül, hogy bőrét káros uv sugárzásnak tenné ki? A béta-karotin tartalmú önbarnító étrend-kiegészítőkkel már alig pár héten belül Ön is élvezheti a szép, barna bőrszínt, mely egész évben kitart!

Élvezze Ön is az uv mentes barnulás lehetőségét! Próbálja ki Ön is a legjobb önbarnító módszert, a béta-karotin tartalmú önbarnító készítményeket, mellyel már Önnek is elérhető a gyors barnulás!

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.