Mágnes - titánium karkötő: Titánium-mágnes karkötő 004

Titánium-mágnes karkötő 004

Tartalom:
db

A termék ára:
5 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Titánium-mágnes karkötő 004

Titánium-mágnes karkötő 004

Állandóan fáradékony? Keringési problémák, esetleg álmatlansággal küzködik? Akkor Önnek a megoldás a jótékony hatású titánium-mágnes karkötő!

A titánium napjaink legkedveltebb, legkeresettebb fémeknek egyike. A titánium a földkéreg egyik leggyakoribb eleme, előállítása igen költséges, de előnyös tulajdonságai indokolták felhasználását. Rendkívüli szilárdsága, keménysége, korrózió- és hőállósága kis sűrűséggel párosul, ezért elsősorban a repülőgépiparban, vegyipari- és hajózási berendezések gyártásában használják, illetve előszeretettel alkalmazzák a gyógyászatban is. Csak nemrégiben fedezték fel, hogy ez a különleges anyag ékszernek is kiváló. Alacsony sűrűségük miatt, súlyuk szinte észrevétlen, mindazonáltal rendkívül tartós darabok.

Ez a kiváló minőségű, titánium-mágnes karkötő bizonyított és mérhető eredményeken alapszik! Egyedülálló módon kiegyensúlyozza a negatív ionokban egyre szegényebb környezetünket, hatástalanítja a keringő káros anyagokat, a baktériumokat és az elektronikai készülékek okozta elektro szmogot. De mindezek mellett javítja a vérkeringést, az összekapcsolódott vörösvértesteket szétválasztja, ezzel 15%-kal megnöveli az oxigénszállítást, ami segíti a létfontosságú anyagok beépülését a szervezetbe. Ezáltal jobb az anyagcsere, a méregtelenítés, stabilizálja a vérnyomást, regenerálja a sejteket, szöveteket, beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Használatuk cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott.


Próbálja ki Ön is titánium-mágnes karkötőnket és élvezze a vele elért pozítiv változásokat! A gyógyító titánium-mágnes karkötő viselésével már rövid időn belül érzékelheti a megnövekedett energiaszintjét, mely által közérzete is sokkal jobb lesz!


Anyaga:
Rozsdamentes acél.

Mérete: kb 21 cm hosszú. Hosszúságát egyszerű csökkenteni, hasonló módon működik, mint a fém óraszíjak.


Fontos tudnivalók:

  • A mágneses ékszer nem hivatalos gyógyszer!
  • A mágneses tér hatására az emberek különbözőképpen reagálnak, ill. reagálhatnak, tehát kinél többé, némelyeknél viszont, esetenként kevesebb pozitív eredménnyel járhat a hatása!
  • Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése! Ilyen lehet, pl. beültetett pacemaker esetében, vagy terhesség idején.
  • Kérjük, karkötőjét ne viselje fürdés, mosogatás közben /főleg sós vízben/, vagy karóra mellett. Nedves ruhával tisztítsa. Vegyszer ne érje.

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

titánium, mágnes ékszerek, mágneses karperec, gyógyító mágnesek, negatív ion karkötő mágnessel

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük!
  • Szállítási költség: 1490 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 30.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.