Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Hajhullás, kopaszodás ellen: Foligain hajnövesztő kapszula

Foligain hajnövesztő kapszula

Tartalom:
120 db.

A termék ára:
10 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Foligain hajnövesztő kapszula

Foligain hajnövesztő kapszula

Elege van a foltos hajhullásból? Szinte már mindent megtenne a gyors hajnövesztés érdekében?

Aggodalomra azonban semmi ok!  Legújabb termékünk, a Foligain hajnövesztő kapszula segítségével már ez a probléma is a múlté lehet. A Foligain hajnövesztő kapszula belülről táplálva erősíti a hajhagymákat és ezáltal teszi elérhetővé Önnek a gyors hajnövesztést. Innovatív hatóanyag-kombináció a selymes, egészséges és erős haj érdekében.

Ismerje meg a Foligain hajnövesztő kapszula egyedi hatását a gyors hajnövesztés érdekében és varázsolja haját dússá, bársonyossá és ragyogóvá!

De hogy mi is okozhat foltos hajhullást, valamint hajproblémákat? Nézzük!

Az egészséges haj nagyban meghatározza a megjelenésünket és a magabiztosságunkat. A hajápolás fontos része, hogy gondoskodjunk a hajhagymák egészségéről. Mikor a hajszálak nem jutnak hozzá a megfelelő tápanyagokhoz a hajgyökereken keresztül rugalmatlanná, a hajvégek pedig töredezetté válhatnak, valamint foltos hajhullás is ki alakulhat. A hajképző folyamat központja a fejbőr alatt található hajgyökér, mely a hajszálak növekedéséért és rögzítéséért felelős. Fontos, hogy a hajgyökereknek elegendő mennyiségű és minőségű tápanyag álljon mindig rendelkezésükre.

Hajunk minőségét örököljük, de a táplálkozással és a környezeti hatásokra való odafigyeléssel jelentősen befolyásolhatjuk állapotát. Külleme, fénye, tapintása árulkodik egészségi állapotunkról is, éppen ezért fontos a megfelelő hajápolás. A Foligain hajnövesztő kapszula pont abban nyújt segítséget, hogy a táplálkozással nem bevitt fontos tápanyagokkal kiegészítse étkezését, melyek ahhoz szükségesek, hogy Önnek is dús, erős, egészséges haja lehessen.

A Foligain hajnövesztő kapszula segítségével Ön is pont annyira, és azokkal a tápanyagokkal, vitaminokkal láthatja el szervezetét, amire a gyors hajnövesztés érdekében szüksége lehet!

De hogyan is veszi fel a küzdelmet a Foligain hajnövesztő kapszula a foltos hajhullással szemben és hogyan tesz a gyors hajnövesztésért?

A Foligain hajnövesztő kapszula intenzíven táplálja a hajhagymákat. Koncentrált hatóanyag-kombinációja értékes tápanyagokkal látja el a hajhagymákat és ezeken keresztül a hajszálakat, ezzel elősegítve a haj egészségének megőrzését és a gyors hajnövesztést. Nem elhanyagolható tény, hogy a Foligain hajnövesztő kapszula közreműködésével meggátolhatjuk a DHT nevű hormon túltermelődését, mely az egyik fő oka lehet a foltos hajhullásnak.

A Foligain hajnövesztő kapszula olyan komplex összetevőket tartalmaz, mint pl. a ginkgo biloba, fűrészpálma, nagy csalánlevél kivonat, pantoténsav, réz, cink, kálcium karbonát, folsav, niacin. Ezek a hatóanyagok mind intenzíven táplálják és aktivizálják a hajhagymákat és serkentik a fejbőr vérkeringését, ezáltal visszaadva hajának az intenzív élettel teli ragyogást, melynek eredményeképpen elérhetővé válhat a gyors hajnövesztés és megszűnhet a foltos hajhullás.

Innentől kezdve nem szükséges külön-külön cinket, csalánlevél kivonatot vagy akár ginko bilobát fogyasztania a gyors hajnövesztés és a foltos hajhullás megállítása érdekében, hiszen a Foligain hajnövesztő kapszula tartalmazza mindazt, amire szüksége lehet a foltos hajhullás ellen és a gyors hajnövesztés eléréséhez.

Fontos, hogy ezek a hatóanyagok nem csupán a hajunkra vannak remek hatással, hanem mind a körmünk mind a bőrünk üde vitalitásáért és szépségéért is felelősek. Napi 2 darab hajnövesztő kapszula fogyasztása már rövid időn belül is érezhető és látványos eredményt hozhat a foltos hajhullás megszüntetésében és a gyors hajnövesztés elérésében. Kúraszerű alkalmazásával a haj szerkezetének minősége rengeteget javulhat és a tapintása is lágyabb lehet. És ami a legfontosabb, hogy Ön elfelejtheti a foltos hajhullást és jól érezheti magát ismét a bőrében.

Csatlakozzon Ön is a Foligain hajnövesztő kapszula fogyasztói közé és tapasztalja meg annak nagyszerű hatását mind a szépsége, mind az egészsége megőrzésének érdekében! Felejtse el a foltos hajhullást és tegyen még ma a gyors hajnövesztés érdekében!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek naponta 2 db kapszula fogyasztása ajánlott reggeli közben és alvás előtt.

Tartalom:
1 doboz tartalma 120 db. Foligain hajnövesztő kapszula.

Összetevők 2 kapszulánként: 40mg Niacin (Nikotinamin), 30mg B6-vitamin (mint Piridoxin HCL), 200mcg Folate Triglutamate (mint Folsav), 1000mcg Biotin, 30mg Pantoténsav (mint D-kálcium-pantotenát), 150mcg Jód (Algából), 15mg Cink (Glükonát), 3mg Réz (Glükonát), 100mg Ginkgo Biloba levél kivonat (50:1) (24%-os Ginkgo flavon glikozid, 6% Terpene lactones), 320mg Fűrészpálma kivonat (25% Szterol és zsírsavak sói), 300mg Nagy csalán levél kivonat (Urtica Dioica) (4:1). 100mg Béta-szitoszterol (Vegapure FS), 100mg Taurin, 100mg Jaborandi levél, 50mg Amerikai ginzeng gyökér kivonat (5% ginsenosides), Kálcium-karbonát, MCC, Növényi sztearinsav, kroszkarmellóz-nárium (módosított cellulóz), növényi magnézium-sztearát, cukrászati máz.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Foligain ősz haj elleni kapszula

A termék ára:
10 900,- Ft

Foligain ősz haj elleni kapszula

Argán olaj kapszula

A termék ára:
4 290,- Ft

Argán olaj kapszula

Hajnövesztő Foliactive spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

foltos hajhullás, gyors hajnövesztés, hajnövesztő kapszula

Vissza az előző oldalra