Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Feromon parfüm, csábítás: PheroMen férfi feromon 15 ml.

PheroMen férfi feromon 15 ml.

Tartalom:
15 ml.

A termék ára:
4 490,- Ft / db

Kosárba:
db

PheroMen férfi feromon 15 ml.

PheroMen férfi feromon 15 ml.

Szeretne vonzó és ellenállhatatlan lenni még a legjobb nők szemében is? A pheromone afrodiziákumok segíthetnek Önnek!

Örülne, ha megnövekedne önbizalma, szexuális kisugárzása? Tudta, hogy a pheromone tartalmú afrodiziákumok megsokszorozhatják sikerét az élet bármely területén? Nos, itt az ideje, hogy Ön is részese legyen a feromonok csábító hatásának!

Ismerje meg az afrodiziákumok ősi titkát, a pheromone hatását PheroMen férfi feromon parfüm formájában!Pheromone afrodiziákumok? Miért olyan hatékonyak a csábítás területén?

Mert a pheromone egy speciális csalogatóanyag, melyet az emberek és az állatok az orrban található VNO szervnek köszönhetően tapasztalnak.

A pheromone tudat alatt segíti a párválasztás folyamatát, erősen befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és szexuálisan vonzóbbá tesznek számukra. A pheromone az emberi szervezetben természetesen is megtalálható, de a ruházat és a napi tisztálkodás elnyomja ezeket az illatanyagokat, így az afrodiziákumok mesterséges pótlása segíthet a siker elérésében.

A PheroMen férfi feromon parfüm koncentrált formában tartalmazza a pheromone hatóanyagot, mellyel Ön könnyedén igazi Casanovává válhat!Pheromone-os afrodiziákumokkal az izgalmasabb szexuális élményekért!

A PheroMen férfi feromon parfüm tiszta, szintetikus emberi feromon tartalmával járulhat hozzá a csábítás sikeréhez. Koncentrált formában tartalmazza a pheromone-t, ezért már egy csepp is elegendő a sikerhez.

A PheroMen férfi feromon parfümben található afrodiziákumok, pheromone molekulák tudat alatt ellenállhatatlan vágyat kelthetnek a nőkben, így Ön könnyedén és bátrabban hódíthat, sőt hihetetlen magabiztosságra, szexuális kisugárzásra tehet szert akár egy csepp pheromone-al. A PheroMen férfi feromon parfüm nem csak magas pheromone tartalmával, hanem férfiasan csábító illatával is biztosíthatja az Ön sikereit.

Birtokolja az afrodiziákumok láthatatlan erejét koncentrált pheromone formájában, próbálja ki a PheroMen férfi feromon parfümöt!PheroMen férfi feromon parfüm: a csábítás fegyvere!

A PheroMen férfi feromon parfüm használatával fantasztikus sikereket érhet el a munkában és a magánéletben is egyaránt!

A PheroMen férfi feromon parfüm használatával:

  • felszabadultabban ismerkedhet másokkal!
  • könnyebben keveredhet laza flörtökbe a pheromone-ban lévő afrodiziákumok hatására!
  • jelenlegi kapcsolata is izgalmasabbá válhat!
  • megnőhet Ön iránt az általános érdeklődés!
  • intenzívebb lehet szexuális élete!
  • pozitívabb, barátságosabb és szexuálisan vonzóbb lehet kisugárzása!

Próbálja ki az afrodiziákumoknak köszönhető fokozott magabiztosságot, élvezze a PheroMen férfi feromon parfüm hatását!PheroMen férfi feromon parfüm: pheromone férfias formában!

A PheroMen férfi feromon parfüm most egy kimondottan formás, férfi felsőtest alakú üvegcsében lehet az Öné. Designos kialakítása révén akár díszként is megállja a helyét, de kis kiszerelése miatt akárhova magával is viheti. Akár ajándéknak veszi vagy magát szeretné meglepni, az afrodiziákumok erejével nem érheti csalódás.


Élvezze az afrodiziákumok erejét egy formás üvegcsébe zárva! A praktikus kiszerelésű 15ml-es PheroMen férfi feromon parfüm megkönnyítheti a csábítás folyamatát és intenzívebbé varázsolhatja szexuális élményeit is! Rendelje meg most!

--------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

Tartalom: 1 üveg tartalma 15 ml. szintetikus emberi feromon.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Maca férfi potencianövelő

A termék ára:
4 690,- Ft

Maca férfi potencianövelő

AndroVita férfi feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita férfi feromon parfüm

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Jó illata van ennek a pheromone parfümnek és a tényleg jobban figyelnek rám mióta használom! Nem hazudik a leírás, tényleg igazi afrodiziákumok lehetnek benne!

Nagy Botond (nagyboti88)

Szerettem volna meglepni a férjemet a szülinapjára valami különleges parfümmel, ezért döntöttem a pheromone mellett. Igazán vonzó illata van, és az üvege is elég mutatós. Ajánlom mindenkinek, igazán jópofa ajándék!

Judit (jjuci)

Nekem nagyon bejön ez a pheromone parfüm. Eddig is jó voltam a nőknél, úgyhogy csak kíváncsiságból rendeltem meg. Hihetetlen hatása volt a csajokra, megduplázta a népszerűségemet. Szuper!

Géza (deak1geza)

feromon, afrodiziákumok, pheromone, PheromMen férfi feromon parfüm

Vissza az előző oldalra