Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Feromon parfüm, csábítás: PheroFem női feromon 15 ml.

PheroFem női feromon 15 ml.

Tartalom:
15 ml.

A termék ára:
4 490,- Ft / db

Kosárba:
db

PheroFem női feromon 15 ml.

PheroFem női feromon 15 ml.

Vágykeltő ajzószer, mellyel bárkit az ujjai köré csavarhat? A PheroFem női feromon parfüm ezt nyújtja Önnek!

Szeretne szexuálisan vonzó lenni még a legjobb férfiak szemében is? Élvezné, ha nem csak a magánéletben, de az élet más területein is sikeresebb lehetne? Örülne, ha minden titkos álmát elérhetné egy vágykeltő ajzószer segítségével? Most itt a nagyszerű lehetőség, hogy mindezt elérje!

Ismerje meg a vágykeltő PheroFem női feromon parfümünket, mellyel bárkit könnyedén elcsábíthat!Vágykeltő ajzószer, feromon parfüm nőknek a könnyed csábításért?

Igen! A PheroFem női feromon parfüm ezt kínálja Önnek! Már sok évvel ezelőtt elkezdődött a kutatás egy olyan speciális illatanyag után, mely viselőjét kivételes szexuális vonzerővel ruházza fel. Így születtek meg a vágykeltő feromon tartalmú parfümök nőknek és férfiaknak egyaránt.

A feromon parfüm nőknek és férfiaknak ugyanolyan erős vágykeltő ajzószer, mely a magas koncentrációjú szintetikus emberi feromonból készül. A pheromone hatását az emberek az orrban található vomeronazális szerven keresztül érzik, melyek tudat alatt befolyásolják az ellenkező nem viselkedését és segítik a párválasztás folyamatát.

Íme, a PheroFem női feromon parfüm, egy olyan feromon parfüm nőknek, mellyel könnyedén ellenállhatatlanná válhat, egyedi illatanyaga sokkal vonzóbbá és karizmatikusabbá teheti Önt!PheroFem női feromon parfüm: praktikus újdonság a vágykeltő ajzószerek között!

A PheroFem női feromon parfüm egy kivételesen hatékony feromon parfüm nőknek, mely most rendkívüli csomagolásban lehet az Öné! A különleges vágykeltő ajzószert egy női felsőtest formájába öntöttük, mely mutatós kiegészítője lehet lakásának is.

A vágykeltő PheroFem női feromon parfüm apró méretének köszönhetően bármikor magával is viheti, a kisebb táskákban is kényelmesen elfér. A vágykeltő ajzószer különleges a formájának köszönhetően mutatós ajándékként is megállja a helyét, ráadásul egy kis csábító erőnek senki nem tud ellenállni.

Legyen magabiztosabb! Birtokolja a vágykeltő, csábító ajzószert, melyet a PheroFem női feromon parfüm kínál Önnek!Feromon parfüm nőknek: vágykeltő ajzószer kizárólag előnyökkel!

A PheroFem női feromon parfüm számos pozitív hatással rendelkezik, így sokszorozva meg az Ön sikerét a magán- és szexuális életben egyaránt!

A  vágykeltő PheroFem női feromon parfüm használatával:

  • kellemes és vonzó illat lengi majd körül Önt és környezetét!
  • könnyebben ismerkedhet, kommunikálhat másokkal!
  • többen veszik majd fel Önnel a szemkontaktust!
  • egyre többször kezdeményeznek majd a férfiak, ezért előnyös a feromon parfüm nőknek!
  • páratlan sikerei a többi nőt is féltékennyé teheti!
  • megnövekedhet önbizalma, szexuális kisugárzása!

 

Csábítson magabiztosan a vágykeltő ajzószerek erejével! A PheroFem női feromon parfüm használatával könnyedén érhet el hatalmas változást, melynek eredményeképpen szexuális élete is felpezsdülhet! Rendelje meg most!
---------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazás: a fül környékére jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

Tartalom: 1 üveg tartalma 15 ml. szintetikus emberi feromon.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

AndroVita női feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita női feromon parfüm

Maca női vágyfokozó kapszula

A termék ára:
4 690,- Ft

Maca női vágyfokozó kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Engem régóta érdekelt, hogy tényleg hatásos-e a feromon parfüm nőknek. Ez a PheroFem női feromon parfüm bizonyított! Annyi bókot kapok, mint még soha!

Andrea (Hegyi gyopar)

Én bulizáskor szoktam magamra fújni a feromon parfümöt, és a pasik megvesznek tőle. Italra nem is kell többé költenem, mindig van aki meghívjon. Ráadásul tök cuki az üvege, minden barátnőm irigyli :)

Szandra (Kasszandra)

Már egy hónapja fújom a vágykeltő parfümöt és azt hiszem tényleg működik. Szerintem nem csak a hatóanyaga, hanem az illata miatt válik be ilyen jól, sok férfinak bejön ez az édeskés illat és én is magabiztosabbnak érzem magam tőle!

Petra (Pettrus)

feromon parfüm, ajzószer, vágykeltő, feromon parfüm nőknek, PheroFem női feromon parfüm

Vissza az előző oldalra