Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Csomagkedvezmények

Rendkívül akciós csomagok, ajándék termékek! Spóroljon akár ezreket!

Gondosan összeválogatott csomagjaink közül találja meg az Önnek legmegfelelőbbet és spóroljon akár ezreket is!


Beauty Big Breast mellnövelő csomag

Tartalma:
3 db Beauty Breast mellnövelő tabletta és 1 db ajándék Big Breast mellfeszesítő gél.

Tartalom leírása: A Beauty Breast mellnövelő tabletta rendszeres használatával akár 2-3 kosármérettel nagyobb, teltebb mellei lehetnek már rövid időn belül. A Big Breast mellfeszesítő gél segít a nagyobb fogyás, vagy szoptatás után megereszkedett mellek feszesítésében. A tökéletes dekoltázs elérése érdekében célszerű e két terméket egyidejűleg alkalmazni, melynek hatására Önnek is szép, feszes, nagy mellei lehetnek!

Csomag ára: 19.960 Ft. helyett, most mindösszesen 14.970 Ft.


Fabulous Breasts mellnövelő csomag

Tartalma: 2 db Fabulous Breasts mellnövelő tabletta, 1 db Fabulous Breasts mellemelő, mellfeszesítő krém és 1 db ajándék Mellnövelő e-book.
Tartalom leírása: A Fabulous Breasts mellnövelő tabletta rendszeres használatával akár 2-3 kosármérettel nagyobb mellei lehetnek már rövid időn belül. A Fabulous Breasts mellemelő, mellfeszesítő krém segít a megereszkedett mellek feszesítésében. A Mellnövelő e-bookban olyan technikákat és gyakorlatokat találhat meg a természetes mellnövelés, mellnagyobbítás elérésére, melyek részletesen levezetett, orvosi szakvélemények, hírek, cikkek, kutatások alapján készített.

Csomag ára: 35.660 Ft. helyett, most mindösszesen 28.670 Ft.

 

U-Visage revitalizáló, ránctalanító csomag

Tartalma: 1 db U-Visage ránctalanító készülék és 1 db U-Visage ránctalanító krém.
Tartalom leírása: A U-Visage ránctalanító készülék egy olyan szuper, otthoni használatra alkalmas kis készülék, mely mikro-vibrációt alkalmaz és hőt termel. Segít megelőzni és csökkenteni a ráncok megjelenését és az öregedés látható jeleit. A U-Visage ránctalanító krém képes megvédeni és ápolni a különféle környezeti hatásoknak kitett arcbőrt. Mélyen hidratáló összetevői javítják a bőr keringését, elősegítik a bőrrugalmasságát.

Csomag ára: 26.980 Ft. helyett, most mindösszesen 21.980 Ft.

 

Foliactive hajápoló csomag

Tartalma: 1 db Foliactive hajhullás elleni tabletta és 1 db hajnövesztő Foliactive spray.
Tartalom leírása: A kopaszodás, hajhullás ellen hatékony Foliactive tabletta különleges növényi összetételének köszönhetően serkenti a véráramlást a hajtüszők körül, mellyel az Ön hajszálai látványos növekedésnek indulhatnak. A Foliactive hajnövesztő spray szintén kopaszodás és hajhullás ellen készült, azonban a tablettával szemben, a spray kívülről fejti ki hatását, megakadályozva a kopaszodásért felelős túlzott DHT termelést.

Csomag ára: 14.800 Ft. helyett, most mindösszesen 13.600 Ft.

 

Instant Whites fogfehérítő csomag

Tartalma: 1 db Instant Whites fogfehérítő fogkrém, 1 db Instant Whites Zero2 fogfehérítő toll,  1 db Instant Whites Led lámpás készülék.
Tartalom leírása: Vakítóan fehér fogak az egész család számára. Otthoni fogfehérítés a fogászati kezelési költségek töredékéért. Varázsoljon Ön is magának egészséges, fehér fogakat már az első használat után. Peroxidmentes fogfehérítés az ép és egészséges fogakért.

Csomag ára: 18.990 Ft. helyett, most mindösszesen 16.990 Ft.


Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.