Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Gyors barnulás ősszel is a béta- karotinnal!

(2014. Október 03.)


Gyors barnulás ősszel is, hogy ne legyél sápadt, fehér? Fakó színed helyett egészséges, barna bőrszínre vágysz uv mentes barnulással? Szeretnél természetes barna bőrszínnel tündökölni? Az uv mentes barnulás, gyors barnulás elérésére a megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!

Eleged van abból, hogy a nyáron megszerzett barnaságnak télen már semmi nyoma? Túl fehér bőrű vagy, hogy napozással elérd a gyors barnulás folyamatát? Egész nyáron ki se tetted a lábad az irodából?

Tudtad, hogy a napon töltött minden egyes perccel nő a bőrrák kialakulásának kockázata is, hiszen minnél több anyajegyet szerzünk a napozás által, annál nagyobb az esély a megbetegedésre. Igaz, hogy a barna bőrszíntől fittebbnek néz ki az ember, de fontos, hogy a gyors barnulás elérése közben az egészségünkre is vigyázzunk.


De akkor vajon melyik is a legjobb önbarnító módszer, mellyel a gyors barnulás könnyen megvalósítható? Az alábbiakban bemutatunk néhányat!


1. Szolárium

A leggyorsabb önbarnító módszer ugyan a gyors barnulásra a szolárium, de használatával bizonyítottan nő a bőrrák kockázata, a bőr beráncosodik, kiszárad. Ki akar 25 évesen 40-nek kinézni?

2. Önbarnító krémek

Léteznek különböző önbarnító krémek, amelyek már az uv mentes barnulást, gyors barnulást segítik elő és szinte bármelyik drogériában megvásárolhatók. Aki már próbálkozott azonban ilyen önbarnító termékekkel, tapasztalta, hogy a tenyere több napig barna foltos maradt. Csak a precízen, egyenletesen felvitt mennyiséggel tudjuk elérni a foltmentes önbarnító hatást, de ez is minden egyes fürdéssel fakul, kopik.

3. Testfújás

Ez az uv mentes barnulás, gyors barnulási lehetőség a legkevésbé tartós. Hatása pár órán át tart, illetve amíg víz nem éri a befújt területet. Jellemzően modellek, fittnesz versenyzők veszik igénybe ezt az uv mentes barnulási, gyors barnulási módszert egy- egy fotózás, verseny alkalmára.

4. Természetes önbarnító hatású ételek

Sokan vélik úgy például, hogy elegendő sárgarépa elfogyasztásával megszerezhetik a vágyott barna bőrszínt. Bár igaz, hogy tartalmazza az uv mentes barnulásért felelős festékanyagot, de ki képes mindennap elmajszolni az ehhez szükséges répa mennyiséget?

5. Természetes önbarnító hatású étrend- kiegészítők

Egyre több ember által kedvelt módszer az uv mentes barnulást, gyors barnulást elősegítő béta- karotin tartalmú táplálék-kiegészítők használata. Szakemberek által bizonyított tény, hogy az önbarnító készítményekben található béta- karotin, a bőr szöveteinek károsítása nélkül képes kifejteni a hatását az uv mentes barnulás, gyors barnulás megvalósulásáért. Ezért bátran használhatják azok is ezeket az uv mentes barnulást, gyors barnulást biztosító önbarnító termékeket, akik napallergiától szenvednek, és eddig még nem tapasztalhatták meg a napbarnított, barna bőr érzését.

 

De nézzük, hogy hogyan is valósulhat meg a gyors barnulás, uv mentes barnulás a béta- karotin erejével, miben is rejlik önbarnító hatásának titka?

A béta- karotin az A- vitamin provitaminja, mely önbarnító hatását növényi pigmentjeinek köszönheti, azokkal színezve belülről a bőrt. Mivel a béta- karotint belülről juttatjuk a szervezetünkbe a gyors barnulás, uv mentes barnulás hatása rendkívül tartós, hosszantartó. Az önbarnító mechanizmus már 2-3 hét után beindul, az eredmény, pedig ragyogó barna bőrszín. Az uv mentes barnulás, gyors barnulás mellett, az önbarnító termékek megvédik bőrünket az erős ultraibolya sugárzásoktól is, ugyanis a béta- karotin egy vékony bőrréteget képezve a bőrünk alatt képes megszűrni a káros sugarakat.

Az alábbiakban megismerhetitek, hogy melyek azok az uv mentes barnulást, gyors barnulást biztosító önbarnító hatású termékek hazánkban, melyekkel bárki megszerezheti magának a napbarnított, ragyogó, barna bőrszínt!

Beauty Sun önbarnító tabletta

A Beauty Sun önbarnító tabletta remek segítség a vágyott napbarnított bőrszín eléréséhez, ugyanis a készítmény magas béta- karotin tartalommal rendelkezik. A béta- karotin a bőr hámrétegében lerakódva a felszínre egy vékony, fényes barna réteget képes kialakítani, mely nemcsak a gyors barnulást, uv mentes barnulást segíti elő, hanem kiváló védelmet nyújt a napsugarainak káros hatásai ellen. Ha Te is tündöklően barna bőrszínt szeretnél ráadásul természetesen, válaszd a webáruházunk által forgalmazott Beauty Sun önbarnító tablettát, mellyel az uv mentes barnulás, gyors barnulás biztonságosan érhető el. Napi egy- két darab önbarnító hatású Beauty Sun tabletta használatával már Te is könnyen elérheted a napbarnított hatású, egyenletesen szép, barna bőrszínt!

Kattints az alábbi linkre, és rendeld meg csupán pár kattintással a Beauty Sun önbarnító tablettát, dönts az egészséges, uv mentes barnulás, gyors barnulás mellett:


http://www.csinileszel.hu/termekek/uv_mentes_barnulas/beauty_sun_onbarnito.html


Béta- karotin önbarnító kapszula

A német gyártmányú önbarnító Béta- karotin kapszulánk a természet erejét kihasználva biztosítja az uv mentes barnulást, gyors barnulást. A béta- karotin olyan természetes festékanyag, mely a bőr rétegei között lerakódva biztosítja az egészséges barna bőrszínt.  A béta- karotin az uv mentes barnulás, gyors barnulás egészséges záloga, mely rendszeres szervezetbe való bevitelével az önbarnító hatás rövid időn belül már jelentkezik. Ha Te is ragyogóan barna bőrszínt szeretnél, ne habozz, kattints az alábbi linkre és rendeld meg a magas béta- karotin tartalommal rendelkező Béta- karotin önbarnító kapszulát, mellyel az uv mentes barnulás, gyors barnulás természetesen érhető el:


http://www.csinileszel.hu/termekek/uv_mentes_barnulas/beta_karotin_kapszula.html

 

Gondoltad volna, hogy Te is ilyen könnyedén varázsolhatsz magadnak gyönyörű barna bőrszínt? Válaszd a kényelmes uv mentes barnulást, gyors barnulást és a ragyogó barna bőrszínt a béta- karotin tartalmú önbarnító termékek segítségével!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1190 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.