Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Lepje meg Ön is kedvesét feromon parfümmel!

(2018. December 14.)Mindjárt nyakunkon a karácsony! Ne szalassza Ön sem az utolsó napokra az ajándékvásárlást! Ha Ön is szeretne biztosra menni, akkor az alábbiakban olyan ajándékötletet kínálunk, melyek hölgyek és urak számára is különleges, hasznos és egyben nagyszerű ajándék lehet!Az év legszebb ünnepére készülve az emberek rohamosan azután kutakodnak, hogy vajon milyen különleges ajándékkal lepjék meg szeretteiket. Van aki már szeptemberben is megálmodja az ajándékot, de van aki az utolsó pillanatban sem tudja, hogy mivel lephetné meg szeretteit.


Nos Hölgyeim és Uraim! Ha esetleg még Ön sem tette le voksát a tökéletes ajándék mellett, akkor még van lehetőség egy szuper és egyben különleges ajándékra, mely korosztály és nemtől függetlenül bárkinek egy szuper ajándék lehet.


És, hogy mire is gondolunk? Sapka, sál, óra, ékszer? Nem! Ennél egy picit különlegesebb ajándékötletünk lenne. Tudjuk, hogy egy parfüm mindig jó választás lehet, de nem mindegy, hogy milyen. Hallott Ön már a feromonokról, esetleg a feromon parfümökről?


Észrevette már, hogy amikor boldog, vagy kiegyensúlyozott párkapcsolata van, valahogy sokkal jobban odafigyelnek Önre, kedves bókokat kap, mindent könnyebben elér? Ennek az az oka, hogy ilyenkor a szervezetben több csalogatóanyag, azaz feromon termelődik, melynek hatását a környezete is észreveszi. De mégis mi az a feromon és mire jó?

A feromon egy természetes kémiai vegyület, mely állatokban és emberekben egyaránt megtalálható. Alkalmas különféle "üzenetek" továbbítására illatanyagok útján. Létezik olyan fajtája is, mely a párválasztás, csábítás folyamatát segíti elő. Ez a csalogatóanyag az embereknél is ugyanilyen fontos szerepet tölt be a csábítás során, mint az állatoknál. Vonzóvá teszi az embert és irányítja a nemi viselkedésünket. A feromonok hatására szexuális vonzalmat, vágyakozást, izgalmat válthat ki az ellenkező nem szemében, azaz pont kedves olvasó az Ön szemében.

Lepje meg Ön is kedvesét egy különleges feromon parfümmel! Feromon parfümjeink kaphatók női és férfi változatban 15, 30, de akár 100 ml -es kiszerelésben is. Higgye el feromon parfümjeink többek, mint egy szokványos parfüm.

http://www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/

 

Ezúton kívánunk minden kedves olvasónknak kellemes készülődést és meghitt, békés ünnepeket!

Csinileszel.hu

Vissza az előző oldalra