Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Ne törődjön bele Ön sem a hajhullásba!

(2015. Október 15.)

A hajhullás témakörét látszólag már minden irányból körbejárta szomszéd, orvos, nagymama, füves ember; Ön mégsem tud megoldást találni a hajhullás okozta kellemetlenségekre? A hajhullás kezelésénél elsősorban a hajhullás okait kell felderíteni, és aztán kezelni a problémát, a hajhullást magát.

 

Ezer hajnövesztő tippet elolvasott, ezeregyet pedig kipróbált? A hajhullás pedig ugyanolyan makacsul tartja magát, mint bármiféle kezelés nélkül korábban? Megmutatjuk a megoldást, Ön pedig újra gyönyörködhet egészségtől ragyogó hajkoronájában, a hajhullást, pedig mint olyat, örökre elfelejtheti.

A nő ékessége a frizura, ami pedig csak egészséges hajból mutat. Hiába a hosszú lokni, ha ruháját beborítják a kihulló hajszálak, melyeket naphosszat szedeget a pulóveréről. Ugye Önnek is elege van a napról-napra elvesző hajszálakból? Tegyen a hajhullás ellen, mi segítünk!


A hajhullás okai rendkívül sokfélék lehetnek:
az olyan banálisnak tűnő indokoktól elkezdve, mint a túl szorosra fésült frizura, a stressz, vagy a vitaminhiányos táplálkozás, mind okozhatnak hajhullást. Ezen felül ott vannak a genetikai adottságok, nem megfelelő vagy nem megfelelően alkalmazott gyógyszerek, a várandósság vagy éppen valamiféle belső gyulladás – mely sokszor elsőként mutatkozik meg hajhullás formájában.

A hajnövesztő ételeknek hosszas felsorolását találhatjuk meg az interneten – de manapság a rohanás közben annak is örülünk, ha jut időnk enni, nem hogy még hajbarát módon állítsuk össze az étrendünket.

A hajszeszek, a ricinusolaj, a vöröshagyma leve, egytől-egyik kikiáltott hajnövesztő csodaszer, ha a hajhullás ellen keresgélünk, de nem mindig jut időnk pakolásokkal és hajkúrákkal pepecselni, ugye?

A hajnövesztő felirattal ellátott samponok és balzsamok pedig sokszor kemikáliákkal próbálnak célt érni a hajhullás elleni küzdelemben.

Mit tehet ilyenkor a modern nő? Megkeresi azt a megoldást a problémára – az Ön esetében a hajhullásra – amely a fenti lehetőségeket valamelyest egyesítve, komplex módon, de mégis kényelmesen és gyorsan kínálja.

Na, ilyen nincs! – ezt gondolja, nem igaz?

Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, létezik megoldás, ráadásul baráti áron?

Akár külsőleg, akár belsőleg kezelné a hajhullás problémáját, nálunk megtalálhatja a gyógyírt elgyötört hajszálai számára. Hajhullás ellen két terméket is tudunk Önnek mutatni.


Hajhullás elleni Foliactive tabletta


A Foliactive hajhullás elleni tabletta természetes
összetevőivel kiváló segítség lehet a hajhullás ellen. Hajnövesztő vitaminok, ásványi anyagok és növényi komponensek Önnek, hogy a ragyogó haj ne legyen álom többé. A Foliactive hajhullás elleni tabletta vitamin komplex összetétele serkenti a hajtüszők megújulását, regenerálódását, hogy az Ön frizurája ne csak dús, hanem fényes és lágy esésű is lehessen! Napi 2 db Foliactive hajhullás elleni tabletta használatával már rövid időn belül Ön is élvezheti az egészségtől fénylő, dús hajkorona érzését!

Próbálja ki Ön is! Az egyedülálló Foliactive hajhullás elleni tabletta egy olyan speciális orvosok által kifejlesztett tabletta, mely támogatja a hajhullás valamennyi okai ellen vívott harcot, a hajhullás természetes módon való megszüntetésére és a hajnövekedés serkentésére kifejlesztett termék.

http://www.csinileszel.hu/termekek/hajhullas_kopaszodas_ellen/foliactive_hajhullas_elleni_tabletta.html

 

Foliactive hajnövesztő spray

A Foliactive hajnövesztő spray a külsőleges hajnövesztő szerek közé tartozik. Száraz vagy nedves hajra juttatva a fejbőrön keresztül fejti ki hajnövesztő hatását és állítja meg a hajhullást. A vékony szálú, egészségtelen haj problémái maximálisan orvosolhatóak a Foliactive hajnövesztő szer használatával. A hajnövekedés serkentő Foliactive hajnövesztő szer hatása gátolja a hajnövesztés blokkolásért felelős dihydrotestosterone-termelést.


A Foliactive spray hatóanyagai behatolnak a fejbőrbe, és megkötik az androgén receptorokat a hajtüszők körül, melynek hatására újra beindul a hajtüszők gyors megújulása, regenerálódása és ismét beindul a természetes hajnövesztés.

A Foliactive hajnövesztő spray kúraszerű haszn
álatával már rövid időn belül látványosan észrevehető a dúsabb, egészségesebb hajkorona! Míg a Foliactive hajhullás elleni tabletta belülről fejti ki kedvező hatását, addig a Foliactive hajnövesztő spray kívülről látja el a hajszálakat értékes hatóanyagokkal!

Ismerje meg közelebbről Ön is a Foliactive hajnövesztő spray hatékonyságát és felejtse el a hulló, vékonyszálú, egészségtelen hajszálakat! A Foliactive hajnövesztő spray az alábbi linkre kattintva megvásárolható!

http://www.csinileszel.hu/termekek/hajhullas_kopaszodas_ellen/hajnoveszto_foliactive_spray.html

 

Termékeink segítségével olyan hajkoronára tehet szert, amelyet a magazinokban lát, csak azt Ön haja nem mesterfodrászok művi beállításának eredménye, hanem a valóság maga.


Ne várjon holnapig – ha ma rendel hajnövesztő szereinkből, máris egy nappal közelebb kerül a gyönyörű hajhoz! Felejtse el a hajhullást, a hajnövesztés lehetősége a linkre kattintva máris az Öné!


http://www.csinileszel.hu/termekek/hajhullas_kopaszodas_ellen/

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.