Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Olcsóbb szállítási költségek az MPL-el!

(2015. Május 14.)

Válasszon Ön is kedvére az MPL futárszolgálat nyújtotta 4 szállítási mód közül, hogy az Önnek legmegfelelőbb módon jutassuk el a csomagját a kért helyre!


Az MPL futárszolgálatnál az eddigi megszokott Házhoz kézbesítés, Postán maradó és Posta Pontra való szállítási lehetőség immáron bővült egy újabb szolgáltatással, még pedig a Csomagautomatára való csomagküldéssel. Ez egy olyan lehetőség, mely immár több mint 35 nagyobb városban megtalálható, 0-24 óráig átvehető a csomag, illetve bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni.

Részletes információt kérhet a szállítási lehetőségekről az alábbi elérhetőség valamelyikén: +36/70 618-6206 vagy az info@vitx.hu e-mail címre írva.


Május hónaptól nem csak, hogy bővült az MPL futárszolgálatnál a szállítási lehetőségek palettája, hanem az árat is csökkentettük, hogy mindenki még inkább megtalálja a számára legmegfelelőbb szállítási módot!

Válasszon az alábbi lehetőségek közül!

MPL szállítási költségeink a következőképp alakulnak:

16.000 Ft. vásárlás alatt:

Házhoz szállítás, postán maradó, Posta Pont és Csomagautomata esetében is: 890,- Ft.

16.000 Ft. vásárlás felett a szállítás ingyenes.

Minden esetben kérjük, az MPL futárszolgálattal történő szállítás esetén a közlemény menüben feltüntetni szíveskedjenek, hogy melyik szállítási lehetőséget kérik!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.