Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Csábítás természetes afrodiziákumokkal!

(2015. Január 21.)

Te is élveznéd, ha több flörtben, csábításban lenne részed? Szeretnél a társaság központja lenni, akinek minden szavára azonnal odafigyelnek a többiek? Mindenkinek van körülötted párja csak Te vagy még szingli? Ha szeretnéd, hogy fellendüljön a társadalmi és szexuális életed, akkor itt a megoldás!

Szeretnéd, ha az önbizalmad megtöbbszöröződne, hogy a csábítás számodra is gyerekjáték legyen? Kissé ellaposodott párkapcsolatodat dobnád fel, hogy újra szenvedélyessé váljon? Több flörtre, mosolyra, bókra, csábításra vágysz? A jó hír az, hogy mindezt már elérheted egyszerűen és természetesen a feromon tartalmú afrodiziákumok használatával.


De mik is azok a feromonok, afrodiziákumok és hogyan segíthetnek neked a csábításban?

A pheromoneok természetes kémiai vegyületek, melyek megtalálhatóak az állati és emberi szervezetben is. Az állatok fajtársuknak fejezik ki nemi érdeklődésüket a feromon segítségével, illetve a területük megjelölésére használják.  Az embereknél is fontos szerepet játszanak azzal, hogy irányítják a nemi viselkedést, és szexuálisan vonzóvá teszik az embert az ellenkező nem számára.

Az emberi szervezet által termelt pheromoneok szexuális csalogató anyagok, amelyek által kiváltott impulzusok az idegpályákon keresztül kerülnek a hipotalamuszhoz. Ha ide beérkeznek, erős szexuális vágyat ébresztenek az ellenkező nem iránt.

A problémát a természetes afrodiziákum termelődésében csupán az okozza, hogy a mindennapi tisztálkodás, öltözködés során elfedjük a szervezet által termelt pheromonok, afrodiziákumok hatását, így a csábítás, vágykeltő hatás csökken, elmarad.

No, de aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis ma már mesterségesen is lehetséges a természetes afrodiziákumok pótlása!Nézzük milyen módon is lehetséges a pheromoneok, afrodiziákumok mesterséges pótlása?

Manapság egyre több parfümgyártó cég fedezi fel a pheromoneokban, afrodiziákumokban rejlő vágykeltő hatást, így egyre szélesedik a feromon parfümök kínálata, melyek segítségével Te is a csábítás mesterévé válhatsz.

Szakemberek által ellenőrzött kísérletek mellett bebizonyosodott, hogy a pheromone parfümöt használó nők és férfiak 90%-al több flörtöt, csókot és szexuális érintkezést éltek meg a normál méregdrága parfümöt használó társaikkal szemben.


De milyen pozitív hatás is várható a feromon parfüm, afrodiziákumok használatától?

A feromon parfüm, afrodiziákumok használata jelentősen megkönnyítheti a csábítás folyamatát, növeli a szexuális kisugárzást, ezáltal sokkal magabiztosabbnak fogod magad érezni. Sokkal több erotikus kalandot élhetsz át vagy akár párkapcsolatodat is felpezsdítheted szexuálisan, ha a feromon parfümök, afrodiziákumok mellett teszed le a voksod!

Egy- két csepp is már elég a magas koncentrátumú feromon parfümökből, afrodiziákumokból a maximális vágykeltő hatás eléréséért. Készülj fel, hogy hódításaid száma rohamosan megnő majd, könnyedén a csábítás mesterévé válhatsz, ha a feromonok erejét választod Te is!


De nézzük, hogy melyik feromon parfüm, afrodiziákum használatával érheted el, hogy a csábítás egyszerűen és magabiztosan menjen?


AndroVita feromon parfüm család

Az AndoVita női és férfi feromon parfüm család szintetikusan előállított pheromone tartalma biztosítja a maximális csábítás elérését. Az AndroVita feromon parfümök, afrodiziákumok alkalmazásával nem kell többé a láthatatlanság érzésével együtt élned, hiszen pár csepp is elég már ahhoz, hogy ellenállhatatlanul vonzó légy az ellenkező nem számára!

Az AndroVita feromonok kaphatók női és férfi, illatos és illatmentes változatban is! Az illatos AndroVita feromon parfümök a magas feromon tartalom mellett, egyedi exkluzív illattal is rendelkeznek, míg az illatmentes változat lehető teszi a saját kedvenc parfüm használatát!

Kattints Te is egyszerűen az alábbi linkre és máris Tiéd lehet a csábításban verhetetlen AndroVita feromon parfüm család hozzád illő tagja:


AndroVita női feromon parfüm:

http://www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/androvita_noi_feromon_parfum.html


AndroVita férfi feromon parfüm:

http://www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/androvita_ferfi_feromon_parfum.html

 

PheroFem és PheroMen feromon parfüm család

A pheromoneok, afrodiziákumok hatását az orrban található vomeronazális szerven keresztül érzékelik az emberek. A PheroFem és PheroMen feromon parfümök ezt a szexuálisan csábító hatást biztosítják természetesen, az ellenkező nemre olyan vágykeltő hatást gyakorolva, hogy a csábítás biztosan garantált.

A PheroFem és PheroMen feromon parfümök, afrodiziákumok segítségével a csábítás számodra is gyerekjáték lehet! A PheroFem és PheroMen feromon parfümök egyedi exkluzív illatban kaphatók 15 és 100 ml-is kiszerelésben!

Kattints az alábbi linkre Te is és rendeld meg most webáruházunk kínálatából a hozzád illő PheroFem vagy PheroMen feromon parfümöt, afrodiziákumot:


PheroFem női feromon parfüm:

http://www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/pherofem_noi_feromon_100_ml.html


PheromMen férfi feromon parfüm:

http://www.csinileszel.hu/termekek/feromon_parfum_csabitas/pheromen_ferfi_feromon_100_ml.html

 

Varázsolj magadnak Te is a pheromone parfümmel, afrodiziákummmal olyan szexuális kisugárzást, melynek senki sem fog tudni ellenállni! Ne habozz tovább, válaszd a természetes afrodiziákumok erejét a szenvedélyes csábítás, szexuális élet eléréséért!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1190 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.