Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Boldog 10. szülinapot Csinileszel.hu!

(2014. November 21.)


Immár egy évtizede, hogy a csinileszel.hu webáruházunk elindult. Születésnapi akciónk keretében rendkívüli kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni. A csinileszel.hu webáruház legelső terméke, mellyel útnak indult, a hölgyek körében közkedvelt Beauty Breast mellnövelő kapszula volt, mely azóta is rendkívül közkedvelt és megbízható szépségápolási kozmetikum.

A Beauty Breast mellnövelő kapszula segítségével már rengeteg hölgy élete változott meg. A Beauty Breast mellnövelő kapszula használatával a 10 év alatt számos hölgy számolt be arról, hogy a megnövekedett mell hatására, melyet a Beauty Breast mellnövelő kapszula nyújtott nekik, önbizalmuk megnőtt és szexuális életük is jobb lett. Ennek nagy örömére most egy rendkívüli akcióval szeretnénk kedveskedni minden hölgy számára!Hölgyeim! Ha Ti is szeretnétek szép, nagy, feszes melleket és tökéletes dekoltázst, akkor itt a nagyszerű lehetőség! 10 éves évfordulónk alkalmával a Beauty Breast mellnövelő kapszula árából most 10 % kedvezményt adunk az év végéig, mely így 4450 Ft. helyett most 4000 Ft-ért lehet a tied! Ne hagyd ki Te sem ezt a nagyszerű lehetőséget!


http://www.csinileszel.hu/termekek/mellnagyobbitas_mellfeszesites/beauty_breast_mellnovelo_tabletta.html

A Beauty Breast mellnövelő kapszula Európa szerte az egyik legsikeresebb mellnövelő módszer, amivel a mellnagyobbítás, mellnövelés természetesen, veszélyes plasztikai műtét vagy drága kezelés nélkül érhető el! Válaszd Te is ezt a nagyszerű készítményt, mely hatására önbizalmad is megnőhet, szexuális életed is jobb lehet!


És ez még nem minden! Ha szeretnél a Beauty Breast mellnövelő kapszula mellé most ajándékba kapni egy mellnövelő krémet is, akkor a Beauty Breast mellnövelő csomagunkat neked találtuk ki!


A Beauty Breast mellnövelő csomagunkban a 3 darab Beauty Breast mellnövelő kapszula mellé ajándékba adunk egy Beauty Breast mellnövelő krémet is, mely 17.300 Ft. helyett,  most mindössze 12.150 Ft-ért lehet a tied! A Beauty Breast mellfeszesítő krém és a Beauty Breast mellnövelő kapszula együttes használatával még szebb, feszesebb és teltebb kebleid lehetnek!


http://www.csinileszel.hu/csomagok/mellnovelo_mellfeszesito.htmlNe hagyd ki Te sem ezt a nagyszerű lehetőséget! Csatlakozz Te is azon elégedett hölgyek köré, akik elégedetlen külsejük miatt már kipróbálták a Beauty Breast mellnövelő kapszulát, mely hatására örökre megváltozott az életük!

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1190 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.