Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Korai őszülés ellen: Melaniq őszülés elleni vitamin

Melaniq őszülés elleni vitamin

Tartalom:
90 db.

A termék ára:
17 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Melaniq őszülés elleni vitamin

Melaniq őszülés elleni vitamin

Régóta zavarják már ősz hajszálai? Elérkezettnek érzi az időt, hogy végre tegyen valamit az ősz hajszálak ellen?

Végre megérkezett az Önnek való megoldás, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása lehetséges! Többé nem kell kényelmetlenül éreznie magát, ha az őszülésről van szó, hiszen mi egy olyan forradalmian új megoldást kínálunk Önnek, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása nem jelenthet többé gondot!

Ismerje meg Ön is a Melaniq őszülés elleni vitamin kapszulát, mely az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása elérésében küzd, mely által visszanyerheti természetes hajszínét és újra gyönyörű, egészséges hajkoronája lehet!


De először is nézzük meg, melyek lehetnek az őszülés okai és, hogy hogyan is lehetséges az őszülés visszafordítása, az ősz hajszál eltüntetése!

Mint tudjuk, egy bizonyos kor fölött egyre kevesebb pigment termelődik szervezetünkben és ez vezet az ősz hajszálak megjelenéséhez, az őszüléshez. Ez a jelenség, egy természetes folyamat, mely általában idősebb korban jelentkezik, viszont vannak, akik már fiatalabb korukban is találkozhatnak vele. Az őszülés genetikai eredetű, így nem lehet befolyásolni kialakulásának kezdetét, viszont tenni az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében igenis lehetséges!

Az őszülés okaiban szerepet játszhat a táplálkozás, az elsavasodás, a stressz, a réz- és biotin hiány, bizonyos gyógyszerek, a csont sűrűségének ritkulása, a vérszegénység vagy akár hormonális zavarok is. Ezek kiküszöbölése szinte lehetetlen, így szükség van egy olyan megoldásra, amely megfelelően hathat az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében.

Fejbőrünknek is szüksége van a megfelelő vitaminkészletre viszont, ha a szervezetet tartós stressz éri, hamar lecsökkenhet ez a készlet, így nem jut elég tápanyag a hajhagymákhoz, ami fokozza az őszülés folyamatát.

Ne várjon tovább Ön sem, tündököljön újra az őszülés elleni vitamin segítségével, mellyel az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása nem okozhat többé kényelmetlenséget! Nyerje vissza Ön is önbizalmát az őszülés elleni vitaminunk segítségével!


Most nézzük is meg, hogy miben rejlik a Melaniq őszülés elleni vitamin ereje és hogyan is képes az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében felvenni a harcot!

A Melaniq őszülés elleni vitamin komplex egy olyan szabadalmaztatott formula, mely a megfelelő pigmentek visszahozásával képes megfelelően ellátni a hajhagymákat, ezáltal olyan tápanyagokhoz juttatni, mely az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében szükséges.

őszülés visszafordításaA Melaniq őszülés elleni vitamin magas hatóanyagtartalmaival úgy, mint az 5000 U Kataláz, 200 mg L-tyrosin, 200 mg PABA (para-amino benzoesav), 2000 µg Réz, 30 µg Biotin és 25 µg D vitaminnal kiváló eredményeket érhet el az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása területén, kortól, nemtől függetlenül, hisz az őszülés okainak megszüntetésében segít.

A Melaniq őszülés elleni vitamin kapszula adalékanyag- és mesterséges színezék mentes, kizárólag természetes összetevőkből készült, mely belülről festi meg az ősz hajszálakat anélkül, hogy roncsolná azt. A Melaniq őszülés elleni vitamin kúraszerű használatával már egy hónap után észreveheti a változásokat. Egyre kevesebb ősz hajszálakat fog felfedezni, hajfesték és színezés nélkül, lassacskán belülről feltöltve a vitaminkészletet, érhető el az őszülés visszafordítása, megállítása.


Ne habozzon tovább Ön se! Az őszülés elleni vitaminunk segítségével hozzájárulhat a természetes hajszín visszaszerzéséhez! Élvezze, hogy az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása nem jelenthet többé gondot Önnek sem!

-------------------------------------------------------------------
Adagolás: felnőtteknek naponta kezdetleges őszülés esetén 1-2 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, vagy egyszerre, vagy külön időpontban, míg erőteljesebb ősz haj esetén a napi 3 db kapszula fogyasztása ajánlott, étkezés közben, vagy egyszerre, vagy külön időpontban.

Tartalom: 1 doboz tartalma 90 db Melaniq ősz haj elleni kapszula.

Összetétel 3 kapszulánként: 5000 U Kataláz, 200 mg L-tyrosin, 200 mg PABA (para-amino benzoesav), 2000 µg Réz, 30 µg Biotin, 25 µg D vitamin.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajnövesztő Foliactive spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Hajhullás elleni tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ősz hajszál, ősz hajszál eltüntetése, őszülés, őszülés elleni vitamin, őszülés visszafordítása

Vissza az előző oldalra