Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Korai őszülés ellen: Melaniq őszülés elleni vitamin

Melaniq őszülés elleni vitamin

Tartalom:
90 db.

A termék ára:
17 990,- Ft / db

Kosárba:
db

Melaniq őszülés elleni vitamin

Melaniq őszülés elleni vitamin

Régóta zavarják már ősz hajszálai? Elérkezettnek érzi az időt, hogy végre tegyen valamit az ősz hajszálak ellen?

Végre megérkezett az Önnek való megoldás, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása lehetséges! Többé nem kell kényelmetlenül éreznie magát, ha az őszülésről van szó, hiszen mi egy olyan forradalmian új megoldást kínálunk Önnek, mellyel az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása nem jelenthet többé gondot!

Ismerje meg Ön is a Melaniq őszülés elleni vitamin kapszulát, mely az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása elérésében küzd, mely által visszanyerheti természetes hajszínét és újra gyönyörű, egészséges hajkoronája lehet!


De először is nézzük meg, melyek lehetnek az őszülés okai és, hogy hogyan is lehetséges az őszülés visszafordítása, az ősz hajszál eltüntetése!

Mint tudjuk, egy bizonyos kor fölött egyre kevesebb pigment termelődik szervezetünkben és ez vezet az ősz hajszálak megjelenéséhez, az őszüléshez. Ez a jelenség, egy természetes folyamat, mely általában idősebb korban jelentkezik, viszont vannak, akik már fiatalabb korukban is találkozhatnak vele. Az őszülés genetikai eredetű, így nem lehet befolyásolni kialakulásának kezdetét, viszont tenni az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében igenis lehetséges!

Az őszülés okaiban szerepet játszhat a táplálkozás, az elsavasodás, a stressz, a réz- és biotin hiány, bizonyos gyógyszerek, a csont sűrűségének ritkulása, a vérszegénység vagy akár hormonális zavarok is. Ezek kiküszöbölése szinte lehetetlen, így szükség van egy olyan megoldásra, amely megfelelően hathat az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében.

Fejbőrünknek is szüksége van a megfelelő vitaminkészletre viszont, ha a szervezetet tartós stressz éri, hamar lecsökkenhet ez a készlet, így nem jut elég tápanyag a hajhagymákhoz, ami fokozza az őszülés folyamatát.

Ne várjon tovább Ön sem, tündököljön újra az őszülés elleni vitamin segítségével, mellyel az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása nem okozhat többé kényelmetlenséget! Nyerje vissza Ön is önbizalmát az őszülés elleni vitaminunk segítségével!


Most nézzük is meg, hogy miben rejlik a Melaniq őszülés elleni vitamin ereje és hogyan is képes az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében felvenni a harcot!

A Melaniq őszülés elleni vitamin komplex egy olyan szabadalmaztatott formula, mely a megfelelő pigmentek visszahozásával képes megfelelően ellátni a hajhagymákat, ezáltal olyan tápanyagokhoz juttatni, mely az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása érdekében szükséges.

őszülés visszafordításaA Melaniq őszülés elleni vitamin hatóanyagtartalmaival, - mint az L-tyrosin, Zöld tea kivonat, C vitamin, Folsav, Biotin, D3, B12 vitamin, Likopin, Quercetin (egy növény pigment flavonoid) Ascophyllum nodosum (alga) - kiváló eredményeket érhet el az ősz hajszál eltüntetése és az őszülés visszafordítása területén, kortól, nemtől függetlenül, hisz az őszülés okainak megszüntetésében segítenek.

A Melaniq őszülés elleni vitamin kapszula adalékanyag- és mesterséges színezék mentes, kizárólag természetes összetevőkből készült, mely belülről festi meg az ősz hajszálakat anélkül, hogy roncsolná azt. A Melaniq őszülés elleni vitamin kúraszerű használatával már egy hónap után észreveheti a változásokat. Egyre kevesebb ősz hajszálakat fog felfedezni, hajfesték és színezés nélkül, lassacskán belülről feltöltve a vitaminkészletet, érhető el az őszülés visszafordítása, megállítása.


Ne habozzon tovább Ön se! Az őszülés elleni vitaminunk segítségével hozzájárulhat a természetes hajszín visszaszerzéséhez! Élvezze, hogy az ősz hajszál eltüntetése, az őszülés visszafordítása nem jelenthet többé gondot Önnek sem!

-------------------------------------------------------------------
Adagolás: napi 3 db kapszula fogyasztása ajánlott étkezés közben, sok folyadékkal, reggel-délben-este.

Tartalom: 1 doboz tartalma 90 db Melaniq ősz haj elleni kapszula.

Összetétel 3 kapszulánként: 400 mg zöld tea kivonat,- ebből 200 mg Epigallocatechin Gallate kivonat, 320 mg C vitamin,  200 mg L-tyrosin, 180 mg Ascophyllum nodosum (alga), 150 mg Quercetin (egy növény pigment flavonoid), 2 mg Likopin, 1500 µg Réz, 400 µg Folsav, 50 µg Biotin, 20 µg D3 vitamin,  6 µg B12 vitamin.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Hajnövesztő Foliactive spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Hajhullás elleni tabletta

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajhullás elleni tabletta

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ősz hajszál, ősz hajszál eltüntetése, őszülés, őszülés elleni vitamin, őszülés visszafordítása

Vissza az előző oldalra