Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Hajhullás, kopaszodás ellen: Neofolics hajnövesztő vitamin

Neofolics hajnövesztő vitamin

Tartalom:
100 db.

A termék ára:
9 900,- Ft / db

Kosárba:
db

Neofolics hajnövesztő vitamin

Neofolics hajnövesztő vitamin

Ön is szeretne dús, egészséges, hosszú hajkoronával büszkélkedni? Haja fénytelen, erőtlen és egyre többször veszi észre, hogy hullik is?

Vegye fel a harcot a hajhullás ellen! Itt egy szuper lehetőség arra, hogy megismerjen egy olyan hajnövesztő vitamint, mely használatával hatékonyan és gyorsan érhető el a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása. Legyen Önnek is olyan dús és egészséges hajkoronája, mint a reklámokban!

Ismerje meg Ön is a Neofolics hajnövesztő vitamin tablettánkat, mely használatával a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása az Ön életében is gyorsan és egyszerűen megvalósulhat!

De most nézzük is meg, hogy miért is olyan szuper hatékony a Neofolics hajnövesztő vitamin tabletta és hogy hogyan is érhető el vele a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása?

Először is érdemes utána nézni, hogy miért is alakulhat ki a hajhullás. A hajhullás kortól, nemtől függetlenül bárkinél bekövetkezhet. Bár tény, hogy a nőket jobban megviseli a hajhullás, mégis rengeteg férfit zavarja a kopaszodás, idő előtti haj elvesztése, mely önbizalomhiányhoz is vezethet.

A hajhullás legfőbb okai közé sorolható a felborult tesztoszterontermelés, gyulladásos megbetegedések, öröklött genetikai adottságok, stressz, vitaminhiány. Mindezek ellen tenni szinte lehetetlen, de megfelelő vitamin komplex segítségével mégis sokat tehetünk a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása érdekében.

A hazánkban is kapható Neofolics készítmény, egy olyan hajnövesztő vitamin tabletta, mely a felsorolt okok ellen képes felvenni a harcot. A Neofolics hajnövesztő vitamin tabletta egy olyan forradalmian új termék, mely gondosan összeválogatva, megfelelő arányban tartalmazza mindazon összetevőket, melyek képesek belülről táplálva a hajhagymákat ellátni olyan tápanyagokkal, melyek hatására a hajszálak sokkal erősebbek, élettel telibbek lesznek, így a hajhullás megállítása és hajnövekedés gyorsítása könnyedén lesz elérhető.

A Neofolics hajnövesztő vitamin tabletta olyan jótékony összetevőket tartalmaz, mint a nagy mennyiségű L-taurin, L-cisztin, L-carnitin-l-tartarát aminosavak, B2, B3, B5, B7, B11, B12 vitamin, ásványi anyagok, mint a cink, szelén valamint gyógynövények, mint a zöldtea vagy a fűrészpálma kivonat. A felsorolt hajnövesztő vitaminok, gyógynövények, aminósavak mind ahhoz szükségesek, hogy a haj belülről táplálva megerősödjön, a tápanyagok gyorsabban eljussanak a hajhagymákhoz, mely hatására a meglévő hajszálak sokkal erősebbek, egészségesebbek lesznek, valamint az új hajszálak növekedése is beindul.

Próbálja ki Ön is a Neofolics hajnövesztő vitamin tablettát, mely használatával a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása Önnél is gyorsan és eredményesen bekövetkezhet!


De kinek is ajánljuk a Neofolics hajnövesztő vitamin tablettát, mellyel eredményes lehet a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása?

Mindazon hölgyeknek és uraknak egyaránt, akiknek fontos az ápolt, vonzó megjelenés. Mind ahogy a bőrnek, körömnek, úgy a hajnak is szüksége van a megfelelő táplálásra és nem csak kívülről. A hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása csak úgy érhető el eredményesen, ha belülről kezdi el a táplálást.


A hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása a Neofolics hajnövesztő vitamin tablettával bárki számára eredményes és tartós lehet. A hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása már az első hajnövesztő vitamin tabletta bevételétől elkezdődik, hetek után az első eredmény már látható. Körülbelül 3-6 hónap között érhető el a végleges és tökéletes eredmény, mely hatására Önnek is erősebb, dúsabb, egészségesebb hajkoronája lehet!

Ne szalassza el Ön sem az erősebb, egészségesebb, dúsabb haj elérését! Válassza Ön is a Neofolics hajnövesztő vitamin tablettát, mellyel a hajhullás megállítása és a hajnövekedés gyorsítása Önnél is gyorsan és eredményesen bekövetkezhet!
----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek napi 1-3 db tabletta fogyasztása javasolt napközben, vagy étkezés után.

Tartalom: 1 doboz tartalma 100 db Neofollics hajnövesztő vitamin tabletta.

Összetevők 3 tablettánként: Tömegnövelő anyag: (Mikrokristályos cellulóz, Dikálcium-foszfát), 190mg Szitoszterol növényi szterol (szóját tartalmaz), 167mg Zöld tea kivonat (80%) (koffeint tartalmaz), 160mg Fűrészpálma kivonat, Csomósodást gátló anyag: (Glikolsav, Sztearinsav, Szilícium-dioxid, Zsírkő), 100mg Izoflavon komplex, 100mg Taurin, 68mg L-karnitin-l-tartarát, 90mg Réti here kivonat, 45mg L-cisztein HCL, 15mg Cink (100% RDA*), 40mg B3-vitamin (Nikotinsav) (249% RDA*), 30mg B5-vitamin (Kálcium-D-pantotenát) (500% RDA*), 75mg (egyenértékű) Csalán levél kivonat, 1,4mg B2-vitamin (Riboflavin) (100% RDA*), 1000 µg Biotin (2000% RDA*), 150µg Folsav (75% RDA*), 55µg Szelén (100% RDA*), 1,5µg B-12 vitamin (Cyanocobalamin) (50% RDA*). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Melaniq őszülés elleni vitamin

A termék ára:
17 900,- Ft

Melaniq őszülés elleni vitamin

Hajnövesztő Foliactive spray

A termék ára:
7 400,- Ft

Hajnövesztő Foliactive spray

Absonutrix őszülés gátló

A termék ára:
8 900,- Ft

Absonutrix őszülés gátló

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

hajnövesztő vitamin, hajhullás megállítása, hajnövekedés gyorsítása

Vissza az előző oldalra