Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Étvágycsökkentő, zsírégető: Ördögnyelv kapszula

Ördögnyelv kapszula

Tartalom:
60 db.

A termék ára:
4 290,- Ft / db

Kosárba:
db

Ördögnyelv kapszula

Ördögnyelv kapszula

Ön is súlyfelesleggel küzd? Gyors fogyásra vágyik, de nem szeretné a jó-jó effektust? Ne keresgéljen tovább!

Számos nő és férfi küzd a feles kilókkal, melytől nagyon nehezen tudnak megszabadulni, vagy egyáltalán nem. Ez különböző lelki és testi problémákhoz is vezethet, éppen ezért fontos, hogy a gyors fogyás minél hamarabb bekövetkezhessen.

Ha Ön is küzd a súlyfelesleg kínzó tüneteivel, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk megtudhatja, hogy mi is az a fantasztikus és egyszerű étvágycsökkentő megoldás, mely közelebb viheti a gyors fogyáshoz és ezzel egy egészségesebb és szabadabb élet útjára léphet!

Az alábbiakban megismerheti azt a fantasztikus növényt, mellyel a gyors fogyás könnyedén elérhető, jó-jó effektus nélkül.

Biztosan Ön is egyre több helyen hall az ördögnyelv növényről és annak csodás erejéről, mely napjainkban eléggé elterjedt alapanyag lett a fogyasztószerek közül. Ez a természetes étvágycsökkentő és gyors fogyást elősegítő növény, egy ázsiai eredetű virág, melynek ereje a gyökerében, illetve szárában lakozik. A lusta fogyókúrázók kedvencének is nevezett ördögnyelv egy olyan rost, mely egyedülálló módon, saját súlyának 2-300 szorosát magába szívva, az elfogyasztott táplálékot olyan állagúvá alakítja át, amely megakadályozza a nagy mennyiségű kalória felszívódását, ezáltal képes eltelíteni a gyomrot.  A szervezet emésztőenzimei nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben képesek lebontani, nem képződik belőle glükóz, így nem emeli meg a vércukorszintet.

A nálunk is kapható étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula egy fantasztikus termék a mai fogyasztószerek közül, mely napjainkban igen elterjedt és bevált gyors fogyást elősegítő módszer közé tartozik.

Ismerje meg Ön is a fogyasztószerek közül a nálunk is kapható étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula gyors fogyásra gyakorolt fantasztikus hatását! Érjen el Ön is minél hamarabb olyan formát, melyről mindig is álmodott!

De miért is olyan hatásos a mai fogyasztószerek közül az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula? És a gyors fogyásban elért pozitív eredményein kívül még miben is olyan hatékony?

A mai divatos fogyasztószerek közül az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula szedését minimum 3 hónapig ajánljuk. Napi 2 db étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszulában 1000 mg tiszta ördögnyelv kivonat található, mellyel garantált, látványos és gyors fogyás érhető el, jó-jó effektus nélkül.

Az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula csak tiszta ördögnyelv kivonatot tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes, bátran alkalmazhatja bárki. Fontos megjegyezni, hogy az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula nem csak a fogyasztószerek között népszerű, hiszen számos más egészségügyi problémára is megoldást jelenthet.

Az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula további néhány jótékony hatásai a szervezetre:


Bőrpuhító:
Az ördögnyelv tápanyagtartalma igen magas, melynek következtében képes a bőrt simává tenni, csökkenteni annak öregedését, illetve gyorsan meggyógyítani azt egy esetleges sebesülés során.

Koleszterincsökkentő: Az ördögnyelv hasznos a koleszterinszint csökkentésében is, továbbá a trigliceridszintet és a rossz koleszterinszintet is hatékonyan képes csökkenteni.

Székrekedés ellen: Az ördögnyelv igen hatásos a székrekedés kezelésére is. A test nem képes megemészteni a glükomannánt, azonban mivel az felszívja magát folyadékkal, ezért a bélcsatornába érve lazítja a székletet.

Tartósítószer: Az ördögnyelvet tartósítószerként és sűrítőanyagként is használják - a vegetáriánusok számára például igen kiváló, mivel hatékonyan lehet vele helyettesíteni az állati származékból készült zselatint.

Az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula felhasználása tehát sokrétű. Elsősorban a gyors fogyásban elért sikereiről híres, de nem elhanyagolandó a többi jótékony élettani hatásairól sem.


Vegye kézbe Ön is az egészségét, hogy a gyors fogyáson kívül, még számos más pozitív élettani hatásokkal is szembesüljön.  Próbálja ki már akár holnap az étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula erejét, mellyel a gyors fogyás minél hamarabb megvalósulhat!
-----------------------------------------------------

Adagolás: felnőtteknek napi 2 db kapszula javasolt, bő vízzel!

Tartalom: 1 doboz tartalma 60 db étvágycsökkentő Ördögnyelv kapszula.

Összetevők 2 kapszulánként: Konyak liszt (1000mg ördögnyelv kivonat, 95%), 140μg króm (350% RDA*), Kapszula anyaga: zselatin (titán-dioxid színezőanyaggal). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

Ajánlott termékek

A fenti termékünkhöz az alábbi termékeinket ajánljuk figyelmébe:

Chitosan zsírégető tabletta

A termék ára:
3 950,- Ft

Chitosan zsírégető tabletta

Béta karotin kapszula

A termék ára:
2 990,- Ft

Béta karotin kapszula

Ligetszépe olaj kapszula

A termék ára:
4 790,- Ft

Ligetszépe olaj kapszula

Vélemények

Vélemények a termékről, írjon Ön is!

Ehhez a termékhez eddig még nem írtak véleményt.

ördögnyelv, ördögnyelv kapszula, étvágycsökkentő, gyors fogyás

Vissza az előző oldalra