Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Instant Whites fogfehérítő csomag részletei

Szeretne az egész család számára szép, egészséges, fehér fogakat? Úgy érzi elszíneződőtt fogai miatt szégyenkeznie kell? Nem mer egy jót mosolyogni társaságban?

Nos, elkeseredésre semmi ok. Bizonyított tény, hogy az ember sokkal vonzóbbnak és csábítóbbnak tűnik az ellenkező nem számára, ha vidáman és magabiztosan viselkedik, aminek az alapja a szép mosoly, fehér fogak. De mi a helyzet akkor, ha valakinek ez nem adatik meg?

Hölgyeim és Uraim! Itt egy nagyszerű lehetőség megimerni egy olyan fantasztikus fogfehérítő termékcsaládot, mely használatával az egész családnak mosolyt csalhat az arcára. Természetes és hatékony fogfehérítő termékeink használatával már pár perc alatt elérhető látványos változás, mely most a fogászati kezelések töredékéért valósítható meg.

Ismerje meg Ön is az Instant Whites fogfehérítő termékcsaládot, melyet most egy szuper szép díszdobozban helyeztünk el, melyben mindenki megtalálhatja a kedvére való fogfehérítési módszert! Akciónk keretében a szettben található fogfehérítő termékek most rendkívül kedvező áron, 18.990 Ft. helyett, mindössze 16.990 Ft-ért lehet az Öné!


De most nézzük is meg, hogy pontosan mit tartalmaz akciós fogfehérítő szettünk:


Instant Whites fogfehérítő fogkrém, mely bambusz faszénből készült, használatával Önnek is már az első 1-2 használat után láthatóan fehérebb fogai lehetnek. A bambusz faszenes fogfehérítő fogkrém alkotója az aktív szén rendkívül finom szemcséi be tudnak hatolni a mikroszkopikus kis barázdákba is, ahova más nem jut el. Ott, rendkívül erős és természetes nedvszívó képességének köszönhetően, magához vonzza a szennyeződéseket, mely által fogaink visszanyerik természetes fehérségüket.

Instant Whites Zero2 fogfehérítő toll használatával már az első alkalom után észreveheti a változást. Ez az egyszerű gél ecset biztosítja az egyes fogak fehérítésének pontosságát, hogy segítse a szomszédos fogak színének megfelelő illeszkedését. Naponta 15 percig vagy minden második napon ajánlott alkalmazni legfeljebb 14 napig. A fogfehérítő tollunk előnye, hogy egészséges, vakítóan fehér fogak varázsolhatók, már pár nap leforgása alatt. Nem kell vagyont költenie a fogorvosánál, így a fogápolás, természetes fogfehérítés otthon, a fogorvosi kezelések árának töredékéért is megvalósítható. Az Instant Whites Zero2 fogfehérítő toll összetevői biztonságosan, a fogzománc roncsolása nélkül távolítja el a szennyeződéseket és az elszíneződéseket a fogakról.

A led lámpás fogfehérítésben kiváló Instant Whites fogfehérítő készülékünk, egy olyan megbízható módszer az otthoni fogfehérítésre, szájápolásra, melyet angol fogorvosok klinikai tesztekkel fejlesztettek ki. A led lámpás fogfehérítő készülékünkkel az otthoni fogfehérítés, szájápolás teljesen biztonságosan érhető el a fehér fogak érdekében, köszönhetően a természetes, peroxid-mentes összetevőinek.

A Instant Whites mini fogfehérítő led lámpás készülék tartozékai: 3db fecskendő 5ml fogfehérítő géllel töltve, 7db applikátor kupak, 1db duplaívű szilikon fogsín és 2 db elem mellyel a led lámpás készülék működik. A led lámpás fogfehérítő készülékkel akár 8 árnyalattal fehérebb fogak varázsolhatók már alig egy hét elteltével. Az Instant Whites fogfehérítő mini led lámpás készülék egy sokkal megbízhatóbb, költséghatékonyabb módszer, mint a rendelői fogfehérítés, elsősorban köszönhetően a peroxid- mentes fogfehérítő géljének. A led lámpás fogfehérítés során a fogai nem lesznek érzékenyek, napról napra veheti észre a változást, már napi 20 perc használat után.

 

Varázsoljon Ön is az egész család számára szép, fehér, egészséges fogakat! Válassza bármely fogfehérítő termékünket a hatás garantált! Vakítóan szép, egészséges fogak bárkinek a családban. Ne hagyja ki Ön sem akciós Instant Whites fogfehérítő szettünket, mely most rendkívül kedvező áron, 18.990 Ft. helyett, mindössze 16.990 Ft-ért lehet az Öné!

A csomag ára:
16 990,- Ft / csomag

Kosárba:
db

Vissza az előző oldalra

A kosár üres.

  • Szállítási költség: 1090 Ft.
  • Ingyenes szállítás: 40.000 Ft. feletti rendelés esetén.
  • Várható kézbesítés: 2 munkanap.
  • Diszkrét csomagolás.
  • Pénz visszafizetési garancia.