Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Férfi potencia és sex csomag részletei

Szeretné fokozni szexuális kisugárzását és még az ágyban is lenyűgözné partnerét? Most mindezt elérheti a Férfi potencia és sex csomagunk használatával, melyet 12.480 Ft. helyett, most mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

Szeretné megtudni, mivel tudná megragadni a nők figyelmét? Szeretne szenvedélyes szexuális együttléteket, amiket ellenállhatatlan vonzerejének, szexuális kisugárzásának köszönhet? A Férfi potencia és sex csomagunk a tökéletes megoldás! 2 hatás egyetlen csomagban rendkívül kedvezményes áron!

A Férfi potencia és sex csomagunk használatával nemcsak szexuális kisugárzását növelheti, hanem emellett az ágyban is lenyűgözheti kedvesét! A csomagban található feromon parfüm és természetes potencianövelő kapszula használatával kirobbanó szexuális erőnlétre és vad együttlétekre számíthat!A Férfi potencia és sex csomag tartalma 1 db Androvita illatos/illatmentes feromon parfüm és 1 db Maca férfi potencianövelő kapszula, melyet most rendkívül kedvezményes áron 12.480 Ft. helyett, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!


Az AndroVita feromon parfüm magas koncentrációjú, szintetikus emberi feromont tartalmaz, mely már csekély mennyiségben is hatást gyakorol az ellenkező nemre. Az Androvita feromon parfüm használatával szexuálisan vonzó és magabiztos lehet még a legvonzóbb nők társaságában is. Az Androvita feromon parfüm használatával könnyebben, magabiztosabban ismerkedhet és bárkit meghódíthat akit csak akar! Az Androvita feromon parfüm kapható illatos és illatmentes változatban is. Az illatmentes változat lehetővé teszi, hogy Ön a kedvenc parfümjével együtt használhassa! Már egy-két csepp és hihetetlen eredményeket tapasztalhat a feromon parfüm izgató hatásának köszönhetően!

A Maca férfi potencianövelő kapszula egy természetes potencianövelő kapszula, mely használatával tartósan növelheti libidóját, szexuális erőnlétét! A Maca kapszula a véráramlást serkentve tartósabb erekciót, és nagyobb szexuális élvezetet nyújthat Önnek! A potencianövelő Maca kapszula kivételes hatóanyagának köszönhetően felpörgeti az Ön egész testének aktivitását, növeli a teljesítőképességét. A Maca kapszula nemcsak egy természetes vágyfokozó, potencianövelő, hanem ennél több. A  Maca potencianövelő kapszula használatával növelheti a sperma mennyiségét és mozgékonyságát is!Legyen szexuálisan vonzó és magabiztos, éljen át vad, kirobbanó szexuális együttléteket! Próbálja ki az AndroVita feromon parfüm és a Maca férfi potencianövelő kapszula együttes erejét, melyet most rendkívül kedvezményes áron, mindössze 10.990 Ft-ért vásárolhat meg!

A csomag ára:
10 990,- Ft / csomag

Kosárba:

db

A csomag tartalma

A csomagban található termékek:

Maca férfi potencianövelő

A termék ára:
4 690,- Ft

Maca férfi potencianövelő

AndroVita férfi feromon parfüm

A termék ára:
7 790,- Ft

AndroVita férfi feromon parfüm

Vissza az előző oldalra